Μενού
  • Α-
  • Α+

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ημέρες για να ανέβει στη σκηνή της Eurovision, η Αμάντα Γεωργιάδη και να ερμηνεύσει το τραγούδι «Die Together», εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Όπως ακούσαμε μάλιστα στην εκπομπή «Breakfast@Star», η τραγουδίστρια θα επισκεφτεί σύντομα τη χώρα μας, προκειμένου να κάνει πρόβες με τον Φωκά Ευαγγελινό, ο οποίος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια της εμφάνισής της Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Σε εξαιρετική θέση η Ελλάδα στον πρώτο ημιτελικό - Ιδανική κλήρωση και η Κύπρος

Πώς θα εμφανιστεί τώρα η Αμάντα στο Τορίνο στον πρώτο ημιτελικό; Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής η εμφάνιση της Ελλάδας θα έχει επιρροές από την Ακρόπολη και το Ερέχθειο. Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στη σκηνή μαζί με πέντε χορεύτριες, οι οποίες ουσιαστικά θα παριστάνουν τις Καρυάτιδες, ενώ οι ενδυμασίες τους θα έχουν μια αρχαιοελληνική πινελιά. 

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην πέμπτη θέση των στοιχημάτων για την ώρα, με το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Σουηδία, την Ιταλία, αλλά και την Ουκρανία να βρίσκονται από πάνω της. Τα δεδομένα για την ελληνική συμμετοχή είναι εξαιρετικά αισιόδοξα.

Κι αυτό γιατί μετά και την κλήρωση για τη σειρά εμφάνισης στον πρώτο ημιτελικό της Eurovision στις 10 Μαΐου, η χώρα μας κληρώθηκε στην 15η θέση από τις 17 χώρες, δηλαδή λίγο πριν το κλείσιμο της βραδιάς. Κάτι που φυσικά έχουμε δει να επηρεάζει θετικά και τις ψηφοφορίες στο θεσμό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA