Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 78 ετών άφησε ο Δάκης. Ο τραγουδιστής έδινε μάχη με τον καρκίνο και είχε νοσηλευτεί. Τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σπίτι του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή η Λουκίλα Πλέσσα - Καρρέρ. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες του.

Διαβάστε ακόμη: Δάκης: Το συγκινητικό «αντίο» από την Finos Film - «Αυτό το καλοκαίρι θα ειναι φτωχότερο» 

Η Λουκίλα Πλέσσα - Καρρέρ ήταν στενή φίλη του Δάκη. Οι δυο τους «πίναμε παρέα το καφεδάκι μας 34 χρόνια. Τηλεφωνική κουβέντα κάθε μέρα 1 – 1,5 ώρα». Μιλώντας στο OPEN, αναφέρθηκε στη «μάχη» που έδωσε ο τραγουδιστής και στις προσπάθειες που έκανε η ίδια για να του τονώσει το ηθικό. Μάλιστα, αποκάλυψε πως όταν ο Δάκης βγήκε στο Ηρώδειο έκλαιγε δεν είχε συνειδητοποιήσει πως άξιζε το χειροκρότημα, ενώ τον χαρακτήρισε «χρυσό παιδί» και τόνισε πως θα τον έχει πάντα στην καρδιά της. 

«Οταν ο Δακης διαγνώστηκε με την αρρώστια αυτή στις 26 Μαρτίου 2018, ήμασταν στη Γερμανία με τον Μίμη, γύρισα και μιλήσαμε. Οι γιατροί του έδιναν τρεις μήνες ζωής όχι έξι. Δεν σας κρύβω ότι τον σύστησα σε έναν δικό μου γιατρό ο οποίος μου είπε θα τον έχω τόσο καλά που δεν θα καταλάβει τίποτα, δεν θα ζήσει τρεις και έξι μήνες. Τον ευχαριστώ. Ετσι και έγινε. Εγώ από την άλλη έπαιξα έναν λόγο ψυχολόγου – ψυχιάτρου παράλληλα με τις θεραπείες του. Του έκανα σχέδια και του άνοιγα προοπτικές για πράγματα που ήξερα ότι λαχταρούσε. Δηλαδή του λέω τον Ιούνιο του 2018 θα έρθεις τον Σεπτέμβριο στο Ηρώδειο στη συναυλία του Μίμη; Μα, μου λέει, θα υπάρχω; Του λέω θα υπάρχεις και θα σκίσεις. Ετσι και έγινε. Εναν μήνα μετά του είπα, τον χρόνο τον Σεπτέμβριο θα έρθεις το επόμενο Ηρώδειο του Μίμη και θα πεις αυτά. Βάζαμε στόχο. Αντί να πούμε πώς θα το παλέψουμε του έλεγα ξέχασέ το», είπε η Λουκίλα Πλέσσα – Καρρέρ. 

«Οταν βγήκε στο Ηρώδειο αυτές τις δύο φορές με το Τόσα Καλοκαίρια έκλαιγε μετά και μου έλεγε “Σοφία μου δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό το χειροκρότημα το αξίζω, πως ο κόσμος το ξέρει το τραγούδι”. Νιώθω περήφανη γι αυτό» αποκάλυψε. Ο Δάκης «ήταν αισιόδοξο άτομο. Αυτό το πλατύ χαμόγελο ήταν αληθινό. Χρυσό παιδί. Ποτέ δεν κουτσομπόλεψε, ποτέ δεν χρησιμοποίησε την προσωπική του ζωή στα μανταλάκια. Στο τέλος δεν ήθελε να μαθαίνει ο κόσμος πόσο δύσκολα ήταν». 

«Είμαι στεναχωρημένη που δεν πρόλαβε να ακούσει την τελευταία του ηχογράφηση. Το τελευταίο τραγούδι που του έγραψε ο Μίμης, την “πυξίδα”, έμεινε στο συρτάρι γιατί τον Φεβρουάριο που ήταν να βγει επιδεινώθηκε η υγεία του, είχε αδυνατίσει. Μου είπε να το βγάλω και του ζήτησα να φάει για να δυναμώσει και να βγει να το υποστηρίξει. Αυτό δεν το προλάβαμε... Θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου γιατί ήταν ο καλύτερός μου φίλος 34 χρόνια...» είπε η Λουκίλα Πλέσσα – Καρρέρ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA