Μενού
  • Α-
  • Α+

Νεκρός είναι ο εθελοντής πυροσβέστης και κάτοικος της Ιπποκρατείου Πολιτείας που διακομίστηκε νωρίτερα βαριά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ. Ο 38χρονος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη φωτιά. Ο 38χρονος άνδρας διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ ωστόσο τα τραύματά του ήταν βαρύτατα και δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, στις 14:00 διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ  κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών  με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης  επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη: Φωτιά στην Αττική: Καίγονται σπίτια σε Κρυονέρι, Αφίδνες - Εκκένωση σε Λίμνη Μαραθώνα και Καλέτζι από το 112

Το μεσημέρι της Παρασκευής κάτοικοι των οικισμών Πευκόφυτο, Ποντίων, Αγίου Στεφάνου έλαβαν μήνυμα να εκκενώσουν προς Λεωφόρο Θησέως. Την ίδια στιγμή καίγονται σπίτια στο Κρυονέρι ενώ υπήρχαν και πληροφορίες για εγκλωβισμένο. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA