Πολιτική
LIVE: ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ

Γεωργιάδης για Μπογδάνο: «Σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας»

Ο Γεωργιάδης σχολίασε την αναδημοσίευση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε άρθρο που «ανέβηκε» στο site της συζύγου του και το οποίο φιλοξενούσε ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης (πηγή: Eurokinissi)
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης (πηγή: Eurokinissi)

Διαφορετική ήταν η αντιμετώπιση του Αδωνι Γεωργιάδη στην υπόθεση Κωνσταντίνου Μπογδάνου, σε σχέση με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου. Ο δεύτερος τόνισε ξεκάθαρα ότι «ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά», ενώ ο υπουργός Ανάπτυξης, είπε: «Ο κ. Μπογδάνος έκανε λάθος, ζήτησε συγγνώμη, σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας».

Διαβάστε ακόμη: Στήριξη Αφροδίτης Μάνου σε Μπογδάνο: «Δεν σας πειράζει ότι ο πληθυσμός της Ελλάδας αντικαθίσταται συστηματικά»

Συγκεκριμένα ο κ. Γεωργιάδης σχολιάζοντας την αναδημοσίευση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε άρθρο που «ανέβηκε» στο site της συζύγου του και το οποίο φιλοξενούσε ονόματα παιδιών νηπιαγωγείου ανέφερε: «Έχει δώσει επαρκείς εξηγήσεις ο κ. Μπογδάνος. Είναι ένα λάθος απ’ αυτά που γίνονται στο διαδίκτυο. Δεν είναι πολύ δύσκολο να γίνει ένα τέτοιο λάθος στο διαδίκτυο. Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. Δεν είχε πρόθεση ο κ. Μπογδάνος να κάνει retweet το δημοσίευμα με τη λίστα των παιδιών. Θέλησε ν’ αναδείξει ένα πραγματικό πρόβλημα σε ορισμένες περιοχές της Αθήνας», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Παραπολιτικά FM και συνέχισε: «Έκανε λάθος ο κ. Μπογδάνος. Δεν έπρεπε να δημοσιεύσει τη λίστα. Τα παιδιά δεν μας φταίνε σε τίποτα. Ο κ. Μπογδάνος έκανε λάθος, ζήτησε συγγνώμη, σιγά μην τον σταυρώσουμε κιόλας».

Νωρίτερα πάντως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, χαρακτήρισε επίσης λάθος την κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου , δίνοντας όμως τελεσίγραφο πως στο μέλλον ανάλογα λάθη δεν θα γίνονται ανεκτά στη Νέα Δημοκρατία. Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ρωτήθηκε κατά τη διάρκειας της ενημέρωσης προς τους πολιτικούς συντάκτες, δύο φορές, για την ανάρτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μπογδάνου με την οποία κοινοποίησε λίστα μικρών παιδιών από νηπιαγωγείο στην Αθήνα.

«Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι να διασφαλίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων, πόσω άλλον των ανήλικων. Αδιαπραγμάτευτο για μια φιλελεύθερη δημοκρατική κυβέρνηση εντός της ΕΕ, πολλώ δε για μια φιλελεύθερη κεντροδεξιά παράταξη» ανέφερε αρχικά ο κ. Οικονόμου. Και ξεκαθάρισε: «Όλοι πρέπει να το ακολουθούν λόγω κι έργω».

Κατέληξε δε για τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο: «Ήταν ένα λάθος, πράξη που δεν συνάδει με τις αρχές και την ιστορία της παράταξης. Λάθος που αναγνώρισε μεν, αναπαράγοντας στοιχεία παιδιών, αλλά ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Google NewsΑκολουθήστε το reader.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TAGS
#Κωνσταντίνος Μπογδάνος #Άδωνις Γεωργιάδης #Μαθητές