Μενού
tzimeros
Θάνος Τζήμερος | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μετά και τις απαράδεκτες σεξιστικές δηλώσεις για την υπουργό Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη, και την φερόμενη ανταλλαγή μηνυμάτων με τη βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας, Τζώρτζια Κεφαλά, ο πρώην επικεφαλής της «Εθνικής Δημιουργίας», Θάνος Τζήμερος, αποτελεί παρελθόν από το Twitter.

Μπαίνοντας κανείς στον προσωπικό του λογαριασμό στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αναγράφεται ότι ο λογαριασμός δεν είναι διαθέσιμος καθώς έχει παρέβει τις αρχές πολιτικής της συγκεκριμένης πλατφόρμας.

account tzimeroy
Λογαριασμός Τζήμερου | Twitter

Οι απαράδεκτες δηλώσεις για τη Ζαχαράκη που «άναψαν» φωτιές 

Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες του μέσου «τα είχαν μαζί του», καθώς εκτός από τις καθημερινές προσβλητικές του αναρτήσεις, είχε προχωρήσει και σε μία σεξιστική ανάρτηση, που φέρεται να έκανε λόγο για «άγαμες και άτεκνες» γυναίκες. Ο ίδιος έσπευσε να ανασκευάσει τα όσα φέρεται να έγραψε, χωρίς όμως να αποκηρύσσει ευθέως την αρχική του τοποθέτηση.

Συγκεκριμένα, με αναρτήσεις του ο Θάνος Τζήμερος φαίνεται πως τα βάζει τόσο με κόμματα που εισήλθαν στη Βουλή, όπως το ΚΚΕ και Πλεύση Ελευθερίας, όσο και με τη νέα υπουργό Οικογένειας, Σοφία Ζαχαράκη.

Α>ναλυτικότερα, σε ανάρτηση στα social media την οποία φέρεται να διέγραψε μετά, ανέφερε μεταξύ άλλων για την κ. Ζαχαράκη: «Ευτυχώς που ιδρύθηκε Υπουργείο Οικογένειας, με επικεφαλής μια άγαμη άτεκνη, για να αρχίσουμε να γεννάμε. Η 2η τετραετία επαναλαμβάνεται ως φάρσα».

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA