Μενού
Γεωργία Πολυτάνου
Γεωργία Πολυτάνου | NDP
  • Α-
  • Α+

Ο Χάρης Δούκας είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων αφού στις δημοτικές εκλογές κατάφερε να κερδίσει τον Κώστα Μπακογιάννη συγκεντρώνοντας το 55,96% των ψήφων.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, πολλοί πρόσεξαν μια μελαχρινή γυναίκα πίσω από το νέο δήμαρχο Αθηναίων, αλλά κανείς δεν κατάλαβε ποια ήταν.

Γεωργία Πολυτάνου και Χάρης Δούκας
Γεωργία Πολυτάνου και Χάρης Δούκας | NDP

Σύμφωνα με την ΟΝ Time, ήταν η σύντροφος του 43χρονου Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου, η οποία είναι 28 ετών, διεθνολόγος και αναλύτρια σε θέματα γεωπολιτικής και ενέργειας. Σύμφωνα με το MEGA, το ζευγάρι έχει σχέση τα τελευταία δύο με τρία χρόνια ενώ σήμερα (01/02) έγινε γνωστό ότι θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ποια είναι η Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής. Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών. Το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics». 

Γεωργία Πολυτάνου και Χάρης Δούκας
Γεωργία Πολυτάνου και Χάρης Δούκας | NDP

Ειδικεύεται σε θέματα γεωπολιτικής και ενέργειας κυρίως στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά). 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA