Μενού
pappas
Νίκος Παππάς | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 παραχώρησε το απόγευμα της Τρίτης (19/09) ένας εκ των υποψηφίων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππά, όπου στάθηκε τόσο στη στήριξη προς τον Στέφανο Κασσελάκη όσο και στα σενάρια, που τον θέλουν πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, υπογράμμισε πως «δεν θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος», επιβεβαιώνοντας τα όσα ανέφεραν οι συνεργάτες του νωρίς το πρωί της Τρίτης, ότι δεν προορίζεται για πρόεδρος της ΚΟ.

«Ας τη διαλύσουμε αυτή τη φήμη, να σας πω ευθέως πως δεν θα είμαι ο επόμενος πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Θέλω να σας θυμίσω πως έχω κάνει δηλώσεις που αφορούν το πρόσωπο του Σωκράτη Φάμελλου και την αξιοσύνη με την οποία στάθηκε σε αυτή τη μεταβατική περίοδο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το κάλεσμα στις δύο πλευρές

Δεν έλειψαν οι «εκκλήσεις» του προς τις δύο πλευρές, τον Στέφανο Κασσελάκη και την Έφη Αχτσιόγλου που θα αναμετρηθούν στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ την ερχόμενη Κυριακή (24/09).

«Θέλω να καλέσω και τις δύο μεριές να πολιτικοποιήσουν την κουβέντα. Θεωρώ αυτονόητο και στα προβλεπόμενα ότι όποιος είναι καθημερινώς στην πολιτική, δέχεται επιθέσεις. Αυτές πρέπει να τις βάζουμε στη θέση τους και να μιλάμε μόνο για την πολιτική» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στον τηλεοπτικό σταθμό.

Το debate και η στήριξη στον Κασσελάκη

Ερωτώμενος για τα όσα είχε πει κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών, δηλαδή για το ενδεχόμενο διεξαγωγής ενός debate και την επίκληση της θέσης του από την Έφη Αχτσιόγλου, υπογράμμισε πως του δίνει το δικαίωμα να αναρωτηθεί γιατί δεν έγινε.

Απαντώντας στην ερώτηση γιατί επέλεξε τον Κασσελάκη και όχι την Αχτσιόγλου, ο Νίκος Παππάς είπε ότι υπάρχουν πολιτικές διαφωνίες με την υποψήφια πρόεδρο, υπενθυμίζοντας τις έντονες διαφωνίες τους στο Συνέδριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.