Μενού
Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Συχνά στις συζητήσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ έρχεται το όνομα του Αλέξη Τσίπρα. Ο τέως πρωθυπουργός είναι ένα πρόσωπο που έχει φανατικούς υποστηρικτές και ακόμη και εκείνοι που διαφωνούν μαζί του, τον σέβονται και τον εκτιμούν. Όπως είναι φυσικό τα σχέδια του για το μέλλον τραβούν τα βλέμματα. 

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να μην κάνει παρεμβάσεις στα εσωτερικά της Κουμουνδούρου. Η θέση του, όπως λένε οι συνεργάτες του, είναι ευαίσθητη. Οποιαδήποτε δήλωση του μπορεί να παρερμηνευτεί και να χρησιμοποιηθεί για να εξυπηρετήσει σκοπούς και κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό.

Η ενότητα είναι η απόλυτη προτεραιότητα του τέως πρωθυπουργού και μάλιστα οι συνομιλητές του αναφέρουν πως η αγωνία του για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγάλη. Μάλιστα για τον Αλέξη Τσίπρα πάντα το κόμμα της Κουμουνδούρου θα είναι στο μυαλό του ακόμα και αν δεν βρίσκεται στο τιμόνι του.

Άλλωστε ως μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έχει αποφασίσει να παρεμβαίνει όποτε χρειάζεται εντός της ολομέλειας. Μόλις κάτσει η σκόνη όλης αυτής της αναταραχής στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσιπρας θα είναι και πιο ελεύθερος στο να τοποθετείται στον δημόσιο διάλογο χωρίς να υπάρχει το ζήτημα της σύγκρισης.

Εν τω μεταξύ έχει δείξει ότι θέλει να διατηρήσει το ηγετικό προφίλ που έχτισε όλα αυτά τα χρόνια στο εξωτερικό. Συνεχίζει τις διεθνείς επαφές του και δεν είναι τυχαία η επιλογή των τοποθετήσεων του στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης τόσο για τις υποκλοπές όσο και για την ακροδεξιά.

Παράλληλα συγκρατείται και η πρόσφατη του παρέμβασή του για το Μεσανατολικό. Ενδιαφέρον ωστόσο θα έχει και η επιλογή του να βρεθεί σε κάποιο από τα διεθνή fora που τον έχουν προσκαλέσει. 

Αλέξης Τσίπρας: Η μετακόμιση και το επόμενο βήμα

Εντός του Νοεμβρίου αναμένεται ο Αλέξης Τσίπρας να μετακομίσει και στο καινούργιο του γραφείο στη λεωφόρο Αμαλίας. Συνεργάτες του από την Κουμουνδουρου θα βρεθούν στο πλευρό του.

Στα «σκαριά» ο τέως πρωθυπουργός έχει και ένα βιβλίο αναφορικά με την περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε επίσης: 

Μάθιου Πέρι: Αισχρή δημοσίευση από διάσημο κωμικό - «Μου αρέσει όταν πεθαίνουν ναρκομανείς»

Πριν από 97 χρόνια, πεθαίνει ο Χουντίνι – Η μπουνιά που οδήγησε στο «τελευταίο κόλπο» τον διασημότερο «μάγο»

Σασμός: Σπάραξε το Twitter με την κραυγή της Βασιλικής - «Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου άξιζε Όσκαρ»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA