Μενού
Ο Χρήστος Σπίρτζης στη Βουλή
Ομιλία του Χρήστου Σπίρτζη στη Βουλή | EUROKINISSI / EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στη Νέα Αριστερά και στο εάν υπάρχει ενδεχόμενο να προσχωρήσει σε αυτήν αναφέρθηκε ο Χρήστος Σπίρτζης, πρώην υπουργός και νυν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο ΝΕΤ24 του Rise TV, είπε πως «δεν είμαι δεξιός για να προσχωρήσω στη Νέα Αριστερά», με τον ίδιο να συναινεί στο σενάριο να κατέβουν σε κοινό ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Χρήστος Σπίρτζης: Η πρόταση για κοινό ψηφοδέλτιο

ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ πρέπει να κατέλθουν στις ευρωεκλογές με κοινό ψηφοδέλτιο «προκειμένου να αντιταχθούν με συνασπισμένες δυνάμεις απέναντι στη Νέα Δημοκρατία», πρότεινε, για ακόμα μια φορά, ο πρώην υπουργός και στέλεχος της Κουμουνδούρου, Χρήστος Σπίρτζης.

«Πρώτο βήμα για τη συγκρότηση μίας μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας προοδευτικής κατεύθυνσης. ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να ξεπεράσουν μία στενή λογική και να εκφραστεί ενιαία μία κοινή ιδέα», τόνισε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.

«Θεσμικά και συντεταγμένα τα δύο κόμματα να ξεκινήσουν ένα κύκλο συζητήσεων και στα όργανά τους και μεταξύ τους. Να κατέβει δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ να κατέβουν με ενιαίο ψηφοδέλτιο», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης.

Για το ποιος θα ηγηθεί της συμπόρευσης, ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι αρχηγός της νέας κίνησης θα είναι όποιος επιλεγεί σε ένα μεγάλο συνέδριο, μέσω μίας δημοκρατικής διαδικασίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA