Μενού
stefanos kasselakis alexis tsipras
Στέφανος Κασσελάκης και Αλέξης Τσίπρας | Eurokinissi/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθάρισε πως με τον Αλέξη Τσίπρα έχει εξαιρετική σχέση λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι εκεί που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», κατά τη συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

«Με τον Αλέξη Τσίπρα έχω εξαιρετική σχέση. Είναι εκεί που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο πρόεδρος του κόμματος χωρίς να σχολιάσει το γιατί δεν έχει παρέμβει ακόμα ο πρώην πρωθυπουργός, στα τεκταινόμενα στο κόμμα.

Μιλώντας για τις προσεχείς ευρωεκλογές και τον στόχο του κόμματός του, ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν ξεκάθαρος:

«Μπροστά μας έχουμε ευρωεκλογές, που είναι μια χαλαρή ψήφος στην Ελλάδα. Εμείς στο πρόγραμμά μας θα εξηγήσουμε γιατί μία καλή ομάδα με προοδευτικό πρόσημο θα μπορέσει να προσφέρει. Σε μία Ευρώπη που η ακροδεξιά καλπάζει. Αυτό με γεμίζει με αίσθημα ευθύνης, ο ΣΥΡΙΖΑ να δείξει προοδευτική αντιπρόταση στην άνοδο της ακροδεξιάς.

Πρώτος στόχος είναι να σεβαστούμε τη νοημοσύνη του Έλληνα. Να του δείξουμε ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν με ανιδιοτέλεια. Να σεβαστούμε τον ψηφοφόρο. Αυτήν τη στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πιο συμπαγές κόμμα από ποτέΠάμε στις ευρωεκλογές για την απόλυτη ανατροπή. Αυτό εκφράζεται με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές. Είναι εθνική ανάγκη. 

Ένα ανοικτό, αξιοκρατικό κόμμα. Το άλλοθι του 41% να φύγει από πάνω μας επιτέλους.»

Κασσελάκης για επιστολική ψήφο

Επιπλέον, ο πρόεδρος του κόμματος μίλησε για την επιστολική ψήφο που εισάγει η κυβέρνηση λέγοντας ότι «επί της αρχής είμαστε θετικοί. Δεν είμαι αρνητικός να το ψηφίσουμε.

Διευκολύνει τη δημοκρατική διαδικασία. Απλά πρέπει να δούμε κάποια τεχνικά ζητήματα», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA