Μενού
Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται για τη θητεία του στη Θήβα
Ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζεται για τη θητεία του στη Θήβα | ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα ευδιάθετος και με έντονα χιουμοριστική διάθεση εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στην τελευταία του συνέντευξη πριν παρουσιαστεί στο στρατόπεδο της Θήβας.

Μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε στην υποδοχή που του επιφύλασσαν στη Θήβα και επεσήμανε πως  «ήταν πολύ πιο θερμή απ΄όσο περίμενα. Πιστεύω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα ρεύμα, ίσως γιατί έχουμε βάλει το κόμμα σε μία πιο ξεκάθαρη πορεία».

Όταν ο δημοσιογράφος παρατήρησε πως είναι ιδιαίτερα χαλαρός για τη θητεία του, σημείωσε πως «δεν είμαι χαλαρός. Ήμουν οικότροφος όταν ήμουν 14, δεν είναι η πρώτη φορά που περνάω από κανόνες, συζώ». 

Ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανονίσει τίποτα όσον αφορά στη θητεία - για αγγαρείες, πού θα κοιμάται κτλ - και τόνισε πως περιμένει την ίδια μεταχείριση με όλους τους άλλους. 

«Δεν έχω κανονίσει τίποτα για τη θητεία μου. Η φρουρά δεν θα είναι μαζί μου. Μαζί με τους άλλους θα κοιμηθώ» είπε και συμπλήρωσε: «Ό,τι μου ζητηθεί θα το κάνω!».

 Σε ερώτηση για το αν «θα καθαρίσει την "Καλλιόπη" (σ.σ. οι τουαλέτες)», επεσήμανε πως δεν γνωρίζει τι είναι, αλλά «δεν έχω θέμα. Θα με ενοχλούσε να μην μου το πρότειναν».

«Φαντάστηκα ότι η "Καλλιόπη" ήταν η τουαλέτα, αλλά μου φάνηκε λίγο σεξιστικό. Να αλλάξει, να γίνει ο "Καλλιόπος" ή ο "Κούλης"» είπε σε άλλο σημείο. 

Οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και η Πόπη Τσαπανίδου

Όταν ρωτήθηκε για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και εάν θα υπάρξει κάποιο πρόσωπο έκπληξη, ενημέρωσε πως «μπορώ να πω ένα όνομα που δεν θα είναι: το δικό μου». 

Στο ίδιο πλαίσιο είπε πως δεν θα είναι και βουλευτής μέχρι τις επόμενες εθνικές εκλογές, βάζοντας τέλος στα σχετικά σενάρια. 

«Υπάρχει ένα ψηφοδέλτιο (σ.σ. το Επικρατείας) που το κατάρτησε ο προκάτοχός μου και το σέβομαι. Τίποτα απ΄όσα ακούγονται δεν ισχύει».

Αναφέρθηκε ειδικότερα στην Πόπη Τσαπανίδου, λέγοντας πως «ήταν εκπρόσωπος Τύπου σε μία πολύ δύσκολη περίοδο, ήταν από τα πιο αξιοκρατικά άτομα στο γραφείο του Αλέξη. Από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε, όταν ήμουν 9η θέση στο επικρατείας. Έχουμε εξαιρετική σχέση» είπε.

Τέλος και όσον αφορά στο ποιος ή τι θα του λείψει περισσότερο κατά την περίοδο παραμονής του στον στρατό σημείωσε πως θα του λείψει ο σύζυγός του, Τάιλερ Μπακμπέθ, αλλά και «η επαφή με τον κόσμο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA