Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξή του στον Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha, τόνισε ότι πιστεύει ότι θα κερδίσει τις εκλογές και την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς.
«Προκρίναμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την Περιφέρεια.»
Όσο για τον Αχιλλέα Μπέο και το περιστατικό με το χαστούκι σε δημότη του Βόλου, ο πρωθυπουργός ανέφερε:
«Καταδικάζω απερίφραστα οποιαδήποτε πράξη βίας πόσο μάλλον αυτό το περιστατικό. Ο κ. Μπέος δεν έχει τη δική μας στήριξη. Στις προηγούμενες εκλογές είχε κερδίσει κόντρα στον υποψήφιο που είχαμε παρέχει τυπική στήριξη.
Είναι θέμα των δημοτών του Βόλου να επιλέξουν δήμαρχο. Θα μείνουμε απέξω από αυτές τις αναμετρήσεις, πέρα από τους τρεις μεγάλους δήμους, με θρησκευτική ευλάβεια».
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.