Μενού
Ο Νίκος Παππάς στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ
Ο Νίκος Παππάς στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ | EUROKINISSI / ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Την πεποίθησή του ότι οι «11» βουλευτές θα αποχωρούσαν από τον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ακόμα και αν στη θέση του προέδρου βρισκόταν ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε ο Νίκος Παππάς.

«Κάποιοι άλλοι είχαν πάρει την απόφαση της αποχώρησης και πιστεύω ότι θα αποχωρούσαν ακόμα κι αν ήταν ο Τσίπρας πρόεδρος. Αφού δεν πρόλαβε να κάνει κάτι ο Κασσελάκης, ούτε στην καρέκλα δεν πρόλαβε», είπε συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «One Talk» του σταθμού One Channel.

«Όταν έχεις ένα τόσο δυσμενές εκλογικό αποτέλεσμα και καθόμαστε με τους δημοσιογράφους τους πολιτικούς αντιπάλους, τους σχολιαστές και λένε στις αρχές του Σεπτέμβρη "πόσοι θα πάνε να ψηφίσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, θα πάνε 30, θα πάνε 40, θα πάνε 50;" και έρχονται 150.000 άτομα και κάποιοι επέλεξαν όλον αυτόν τον κόσμο πουθ ήρθε και στάθηκε στην ουρά να τον "κεράσουν" πίκρα. Έχει κλείσει αυτή η περίοδος», είπε επίσης ο κ. Παππάς.

Συνέχισε δε λέγοντας: «Είναι ένα άλλο κόμμα, το οποίο είναι ανταγωνιστικό στον ΣΥΡΙΖΑ, δομήθηκε πάνω σε μία ακραία πολεμική απέναντι στο κόμμα μας και την ηγεσία μας, εμείς κάνουμε τις επιλογές μας».

«Δεν θα κάνω δίκη προθέσεων, νομίζω ότι είναι μία επιλογή η οποία είναι λάθος και μάλιστα θα αποδειχθεί και πολύ σύντομα», είπε ακόμα ο Νίκος Παππάς και συνέχισε: «Αυτή ήταν η επιλογή των μελών και ξέρετε ότι στον δεύτερο γύρο είχε τη στήριξη τη δική μου στη βάση μίας πολιτικής συμφωνίας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA