Μενού
voridis
Ο Μάκης Βορίδης. | ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Πρόσωπα «κλειδιά» για την επόμενη μέρα στο Μέγαρο Μαξίμου αναζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τις παραιτήσεις που υπέβαλαν δύο εκ των στενότερων συνεργατών του. Ο λόγος για τους Σταύρο Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκο, που αποτελούν παρελθόν από το στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Επικρατείας και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους μετά τη «συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση που έστειλε το λάθος μήνυμα», σύμφωνα με κυβερνητικές διαρροές, μετά από συνάντησή τους με εκδότη και εφοπλιστή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης θα αναλάβει ένα σημαντικό μέρος των αρμοδιοτήτων του Σταύρου Παπασταύρου.

Βορίδης: Ο ρόλος του στο Μαξίμου

Στον ΣΚΑΪ τονίζεται ότι ο Μάκης Βορίδης «μετακομίζει» στο Μαξίμου και αναλαμβάνει μαζί με τον γενικό γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου, Στέλιο-Ιωάννη Κουτνατζή, το νομοθετικό έργο.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, μέχρι την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει ανακοινώσει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Μπρατάκου, ο οποίος, σύμφωνα με όσα επισημαίνονται, δεν θα είναι ο γ.γ. της Βουλής, Γιώργος Μυλωνάκης.

Παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν, ο τελευταίος φαίνεται ότι θα παραμείνει στη θέση του.

Οι σκέψεις του Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός αναζητά πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης, ενώ μένουν στις θέσεις τους με παραπάνω αρμοδιότητες οι Άκης Σκέρτσος και Παύλος Μαρινάκης.

Στο Mega τονίζεται επίσης ότι ακούγεται έντονα το όνομα του Μιχάλη Μπεκίρη ως αντικαταστάτη του Γιάννη Μπρατάκου, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μετά τις Ευρωεκλογές θα ακολουθήσει ανασχηματισμός.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA