Μενού
Αγκαλιά Μπακογιάννη - Χαρδαλιά
Αγκαλιά Μπακογιάννη - Χαρδαλιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Καπνογόνα, φιλιά, αγκαλιές και πολλά χαμόγελα στα περίπτερα της ΝΔ μετά από τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών στην Ελλάδα. Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατάφερε να εκλεγεί στην Περιφέρεια της Αττικής από τον πρώτο γύρο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να του δίνει θερμά συγχαρητήρια αλλά και μία σφιχτή αγκαλιά.

Ο Κώστας Μπακογιάννης από την άλλη, την επόμενη Κυριακή θα διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων με αντίπαλο τον Χάρη Δούκα. Ωστόσο, κι εκείνος έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Νίκο Χαρδαλιά ενώ και σε αυτή την περίπτωση δεν έλειψαν οι αγκαλιές.

Το κλίμα υποδοχής του Νίκου Χαρδαλιά ήταν πανηγυρικό με υποστηρικτές του να ανάβουν και καπνογόνα για τη μεγάλη νίκη.

Αγκαλιά Μητσοτάκη - Χαρδαλιά
Αγκαλιά Μητσοτάκη - Χαρδαλιά | Eurokinissi

Νίκος Χαρδαλιάς: «Σας ζήτησα την ψήφο σας και μου δώσατε την καρδιά σας»

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω είναι τεράστια και υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και κυρίως να τιμήσω την εντολή σας» δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιά, από το κεντρικό περίπτερο του συνδυασμού του στο Σύνταγμα, λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος έσπευσε να τον συγχαρεί για τη νίκη του στις αποψινές εκλογές και την ανάδειξή του σε νέο περιφερειάρχη Αττικής.

Αγκαλιά Μητσοτάκη - Χαρδαλιά
Αγκαλιά Μητσοτάκη - Χαρδαλιά | Eurokinissi

Στη δήλωσή του, ο κ. Χαρδιαλιάς απηύθυνε ευχαριστίες προς όλους όσοι τον εμπιστεύθηκαν και τον στήριξαν αλλά και πρόσκληση συνεργασίας κατά την προσεχή πενταετία προς τους ανθυποψηφίους του «για το καλό της Αττικής, για το αύριο των παιδιών μας», όπως ανέφερε, εκφράζοντας την πίστη ότι «όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε».

Αγκαλιά Μητσοτάκη - Χαρδαλιά
Αγκαλιά Μητσοτάκη - Χαρδαλιά | Eurokinissi

Ειδικότερα ο κ. Χαρδαλιας υπογράμμισε: «Σας ζήτησα την ψήφο σας και μου δώσατε την καρδιά σας. Με εμπιστευτήκατε και μου δώσατε ισχυρότατη εντολή, αλλά και ξεχωριστή δύναμη να πάμε την Αττική μας, τον τόπο μας, μπροστά.

Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι πραγματικά ευγνώμων. Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει να παλέψω για τον τόπο μας. Ευχαριστώ τους 214 μαχητές υποψηφίους μας στις 8 Περιφερειακές Ενότητες του λεκανοπεδίου, στις 66 μοναδικές γειτονιές της Αττικής. Ευχαριστώ τους εθελοντές μας, που έδωσαν έναν μοναδικό αγώνα αυτές τις εβδομάδες. Και θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους ανθυποψηφιούς μου για τον δικό τους αγώνα.

Αγκαλιά Μπακογιάννη - Χαρδαλιά
Αγκαλιά Μπακογιάννη - Χαρδαλιά | Eurokinissi

Μαζί καλούμαστε, άλλωστε, να περπατήσουμε τα επόμενα χρόνια και προσμένω στη συνεργασία τους, στη συνεννόησή μας. Ξέρω ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούμε, και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Γιατί μιλάμε για τη ζωή μας, μιλάμε για το αύριο των παιδιών μας.

Από σήμερα ξεκινάμε όλοι μαζί τον αγώνα για μια καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική. Και στον αγώνα αυτόν δεν περισσεύει κανείς, ανεξάρτητα τι ψήφισε σήμερα. Θέλουμε όλους τους ενεργούς πολίτες δίπλα μας. Γιατί όλοι μαζί σήμερα νικήσαμε, όλοι μαζί θα παλέψουμε τα επόμενα 5 χρόνια και όλοι μαζί -να είστε σίγουροι- θα τα καταφέρουμε».

Καπνογόνα στα περίπτερα της ΝΔ
Καπνογόνα στα περίπτερα της ΝΔ | Eurokinissi

Για μια μεγάλη νίκη έκανε λόγο ο Κώστας Μπακογιάννης στην ομιλία του έξω το κεντρικό εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του, ενώ αναφέρθηκε και στην εβδομάδα που έρχεται και ενόψει του Β΄ γύρου των εκλογών στην Αθήνα, λέγοντας πως θα απευθυνθεί σε όλους και σε κάθε γειτονιά.

Κώστας Μπακογιάννης: «Είναι μια νίκη της Αθήνας»

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό «Αθήνα Ψηλά», είπε: «Έχω πάρα πολύ μεγάλη χαρά και πάρα πολύ μεγάλο ενθουσιασμό. Και θέλω απόψε να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα μας, σε όλους τους υποψηφίους του κεντρικού ψηφοδελτίου και των διαμερισμάτων. Όλοι δώσαμε την ψυχή μας, τους είμαι ευγνώμων και θέλω να ξέρουν ένα πράγμα: ότι αυτό το ταξίδι το ξεκινήσαμε μαζί και θα το τελειώσουμε μαζί και είναι ταξίδι πενταετίας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, αλλά πάνω απ' όλα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες εθελοντές. Αγόρια, κορίτσια, που πλαισίωσαν την προσπάθειά μας και μας έκαναν υπερήφανους.

Αγκαλιά Μπακογιάννη - Χαρδαλιά
Αγκαλιά Μπακογιάννη - Χαρδαλιά | Eurokinissi

Και βεβαίως θέλω να πω ένα πράγμα. Σήμερα είναι μια μεγάλη νίκη, αλλά είναι μια νίκη της Αθήνας και είναι μια νίκη όλων. Εγώ είμαι, και με την ψήφο σας θέλω να συνεχίσω να είμαι δήμαρχος όλων των Αθηναίων. Έχω πολύ μεγάλο σεβασμό και για όσους μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και για όσους ψήφισαν κάποιον άλλον, αλλά και για εκείνους που δίστασαν να έρθουν κοντά μας».

Και κατέληξε λέγοντας: «Την επόμενη εβδομάδα θέλω να απευθυνθώ σε όλες και σε όλους. Κάθε μέρα σε κάθε γειτονιά. Να μιλήσουμε για το σήμερα, αλλά και για το αύριο της πόλης. Να μιλήσουμε για το μέλλον που έρχεται με ορμή. Να είστε καλά και σας ευχαριστώ πολύ».

Λίγα λεπτά αργότερα τον επισκέφτηκε ο νέος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος αγκάλιασε τον κ. Μπακογιάννη και δόθηκαν αμοιβαία συγχαρητήρια. «Έχουμε πέντε χρόνια να κάνουμε σπουδαία πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA