Μενού
mitsotakis.jpg
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Αγία Παρασκευή. | ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Στην Αγία Παρασκευή βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/01) ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός συνομίλησε με πολίτες της περιοχής για τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ οι κάτοικοι από τη μεριά τους έθιξαν το ζήτημα της ακρίβειας.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σε καφέ της Αγίας Παρασκευής όπου δέχθηκε περισσότερες ερωτήσεις από τους πολίτες.

«Μου θυμίζει τις μέρες που πολιτευόμουν ως βουλευτής της ενιαίας τότε Β Αθηνών. Ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή ακριβώς πριν από 20 χρόνια το 2004. Χαίρομαι που βλέπω και νέους φίλους σήμερα», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Εσείς μας δίνετε τη δύναμη κάθε μέρα να συνεχίζουμε να προσπαθούμε να βελτιώνουμε τη ζωή κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα», τόνισε επίσης.

6085985.jpg
EUROKINISSI

Μητσοτάκης: «Είναι προτεραιότητα»

«Για μας η οικονομία είναι πρώτη προτεραιότητα, διότι αν δεν πηγαίνει καλά η οικονομία, δεν υπάρχουν χρήματα για κοινωνική πολιτική, για την υγεία για την παιδεία για την άμυνα για την ασφάλεια», πρόσθεσε.

Επιπλέον, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε: «Και ξέρετε πολύ καλά ότι το βάρος της ευθύνης που εναπόθεσαν οι Έλληνες πολίτες στις πλάτες μας είναι πολύ μεγάλο».

6085967.jpg
EUROKINISSI

«Την εμπιστοσύνη σας θα την τιμήσουμε δουλεύοντας ακόμα πιο σκληρά. Αντιμετωπίζοντας τα μεγάλα ζητήματα και τα μικρά ζητήματα, τα οποία ουσιαστικά διαμορφώνουν την καθημερινότητα κάθε Ελληνίδας και κάθε Έλληνα», είπε ο πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους πολίτες.

Και διευκρίνισε: «Από την ακρίβεια, που ξέρω ότι εξακολουθεί δημιουργεί πολλές δυσκολίες στα ελληνικά νοικοκυριά. Μέχρι την κατάσταση στην υγεία. Από την ασφάλεια και τα ζητήματα που μπορεί να υπάρχουν ναι – δύσκολα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την παραβατικότητα των εφήβων μας, μέχρι την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων».

6085975.jpg
EUROKINISSI

Στον «Δημόκριτο» ο Μητσοτάκης

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Επιστημών «Δημόκριτος» όπου ξεναγήθηκε στο campus και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την ανακαίνιση που πραγματοποιείται αλλά και να συνομιλήσει με ερευνητές και ιδρυτές νεοφυών εταιρειών.

Το απόγευμα, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Νταβός της Ελβετίας, όπου αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή θα συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA