Μενού
tsakris
Αθανάσιος Τσακρής | ΑΠΕ - ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Με ενδιαφέρον αναμένεται η επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης επικρατήσει της Έφης Αχτσιόγλου στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών και αναλάβει την προεδρία.

Μοναδικό «αγκάθι» στην περίπτωση του κ. Κασσελάκη αποτελεί το γεγονός ότι δεν έχει την ιδιότητα του βουλευτή, καθώς δεν εξελέγη κατά τη διάρκεια των κοινοβουλευτικών εκλγοών του Ιουνίου και έτσι δεν μπορεί να βρεθεί στα κοινοβουλευτικά έδρανα. Στελέχη του κόμματος, ωστόσο, όπως ο Αθανάσιος Τσακρής κάνουν λόγο πως μπορούν να παραιτηθούν αν «ήταν για το καλό του κόμματος».

Τι είπε

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν είναι κάτι καλό για την εξέλιξη της διαδικασίας μέσα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζω ότι θα αποδεχτώ να παραδεχθώ». Με τη δήλωσή του αυτή, υπογραμμίζει πως για να έχει παρουσία ο κ. Κασσελάκης στη Βουλή, θα μπορούσε να παραιτηθεί.

«Νομίζω ότι όλη η διαδικασία όπως εξελίχθηκε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, στην ουσία είναι υπέρ του κόμματος και νομίζω τον αναβάθμισε στην ελληνική κοινωνία. Αυτό είναι το ρεζουμέ» πρόσθεσε.

«Ο κόσμος χρειάζεται μία ανανέωση με πιο κοινωνικό πρόσωπο, μία Αριστερά διαφορετική απ' αυτή που ξέραμε μέχρι τώρα και πρέπει να είμαστε πιο κοντά στην κοινωνία και αυτό φάνηκε στις διαδικασίες» είπε καταληκτικά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.