Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Παναγιώτα Βλαντή, εξήγησε στον Νίκο Μουτσινά στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι την Τετάρτη (6/4) για ποιο λόγο δε θα παντρευόταν ποτέ αν δεν ήταν ο σύζυγός της, Γιάννης Βλάχος, με τον οποίο είναι πολλά χρόνια μαζί. 

Διαβάστε ακόμη: Άκης Πετρετζίκης: Θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά - Η τρυφερή ανάρτησή του

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ουσιαστικά δεν άλλαξε τίποτα. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν ο Γιάννης, δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω», ανέφερε αρχικά η Παναγιώτα Βλαντή. 

Παραδέχτηκε δε πως «Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα, όμως, έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA