Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επέστρεψε το απόγευμα της Κυριακής (15/5) από την Ιταλία, όπου βρέθηκε για τον σχολιασμό της Eurovision και μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν στο αεροδρόμιο για την εμπειρία του στον φετινό μουσικό διαγωνισμό, για τη νίκη της Ουκρανίας, αλλά και για το ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε.

Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022 - Γιώργος Καπουτζίδης: Αποθεώθηκε στο Twitter για τη δήλωση «είμαι αδερφή, αλλά όχι κακιά»

Μιλώντας για τη νίκη της Ουκρανίας είπε: «Θεωρώ δίκαιη τη νίκη της Ουκρανίας. Οκ το τραγούδι αλλά μετρά και το συναίσθημα. Τους βλέπεις αυτούς τους ανθρώπους εκεί πάνω και χτυπά η καρδούλα σου, ξέρεις τι έχουν περάσει. Ξέρουμε και το σχολιαστή τους, ο οποίος ήταν σε καταφύγιο. Δεν γίνεται ψυχρά. Πολύς κόσμος συγκινήθηκε για αυτό είχε τόσο μεγάλη διαφορά στο televoting».

Σχετικά με το ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε, ανέφερε: «Δεν χρειάζεται να τα συζητάμε αυτά. Αυτά τα λέμε όταν τα λέμε κι αν τα αναλύουμε και πολύ, χάνει την αξία του».

Παράλληλα ο ίδιος σημείωσε πως ήταν η πιο δύσκολη Eurovision: «Να μην πω ψέματα ήταν η πιο δύσκολη Eurovision φέτος. Θέλω να ευχαριστήσω την Μαρία Κοζάκου γιατί δεν είναι δεδομένο ότι ο συνάδελφός σου θα σε βοηθά να δένεις τα κορδόνια ή να σου ανοίγει το μπουκάλι».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA