Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο 15χρονος γιος της Britney Spears, Jayden, έσπασε τη σιωπή του για τη σχέση του ίδιου και του 16χρονου αδερφού του με τη μητέρα τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι δεν την «μισούν», παρά το γεγονός ότι δεν παραβρέθηκαν στον γάμο της με τον Σαμ Ασγκάρι, παραδέχεται ωστόσο ότι χρειάζεται χρόνος για να  επιδιορθωθεί η ρήξη.   Αποσπάσματα αυτής της συνέντευξης, που παραχώρησε ο έφηβος στην ντοκιμαντερίστρια Ντάφνι Μπάρακ και πρόκειται να προβληθεί σήμερα στο βρετανικό δίκτυο ITV, δημοσιεύει η Daily Mail. Μεταξύ άλλων, ο 15χρονος Τζέιντεν επισημαίνει ότι, τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, θα ήθελαν να συμφιλιωθούν ξανά με τη μαμά τους «παρά το συναισθηματικό τραύμα που έχουν βιώσει». Επιπλέον, εξηγεί γιατί δεν θέλησαν να παραστούν στον γάμο και αποκαλύπτει πώς αισθάνονται πραγματικά για τον παππού τους, Τζέιμι Σπίαρς.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Το κείμενο-ωδή στην αγάπη για τον γάμο της με τον Ben Affleck - «Αυτός είναι ο παράδεισος»

Ο νεαρός Τζέιντεν στη συνέντευξή του τονίζει μεταξύ άλλων ότι «δεν υπάρχει μίσος», τονίζει ο Jayden, αλλά παραδέχεται ότι «θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια» για να επιδιορθωθεί η ρήξη της σχέσης τους. «Πιστεύω 100% ότι αυτό μπορεί να διορθωθεί. Απλώς θα χρειαστεί πολύς χρόνος και προσπάθεια. Θέλω μόνο να βελτιωθεί ψυχολογικά. Όταν γίνει καλύτερα, θέλω πολύ να την ξαναδώ» και στη συνέχεια στέλνει μήνυμα στη μητέρα του λέγοντας: «Σε αγαπώ πολύ, ελπίζω για το καλύτερο για σένα. Ίσως μια μέρα να κάτσουμε έτσι και να ξαναμιλήσουμε».

Η απάντηση της Britney Spears

Μέσω Instagram, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς απάντησε στον γιο της, γράφοντας: «Έχω κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσα για να γίνει το καλύτερο άτομο που μπορούσε. Ελπίζω τα παιδιά μου να καταλάβουν μια μέρα τους λόγους που αποκαλύπτομαι ως κάθε γυναίκα θα το έκανε αν είχε κρατηθεί κάτω από κουβέρτες και υπό εποπτεία. Επιτέλους στα 40 και χωρίς τους περιορισμούς όσων μου έκανε η οικογένειά μου, λέω στον γιο μου Τζέιντεν ότι του στέλνω όλη την αγάπη στον κόσμο κάθε μέρα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Η αγάπη μου για τα παιδιά μου δεν έχει όρια και με λυπεί βαθιά να ξέρω την κραυγή του ότι δεν ανταποκρίθηκα στις προσδοκίες του. Ίσως μια μέρα συναντηθούμε πρόσωπο με πρόσωπο και μιλήσουμε ανοιχτά για αυτό», έγραψε, μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια.

https://www.instagram.com/p/Ch_U4CwPVgG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο μήνα η κυριακάτικη έκδοση της Daily Mail αποκάλυψε ότι η Britney, 40 ετών, δεν είχε δει τους γιους της για μήνες. Ο πατέρας τους, ο πρώην χορευτής Kevin Federline, από τον οποίο χώρισε η ποπ σταρ το 2006, είπε ότι η επιθυμία των αγοριών να αποφύγουν το «τσίρκο γύρω από την ιδιωτική ζωή της μητέρας τους» ήταν τόσο μεγάλη που δεν παρευρέθηκαν καν στον γάμο της τον περασμένο Ιούνιο με το μοντέλο Sam Asghari.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατηγόρησε τους γιους της ότι «την εγκατέλειψαν» και «είχαν μίσος» σε μια διαγραμμένη πλέον ανάρτηση στο Instagram, μετά την οποία ο 44χρονος Κέβιν δημοσίευσε βίντεο που φέρεται να δείχνουν την τραγουδίστρια να «ουρλιάζει» στους γιους της όταν ήταν πιο μικροί. Και αυτή η ανάρτηση έχει διαγραφεί. Η τραγουδίστρια έκτοτε διέγραψε εντελώς τον λογαριασμό της στο Instagram και την περασμένη εβδομάδα ανέβασε μια ηχογράφηση στο Διαδίκτυο στην οποία ισχυριζόταν ότι η οικογένειά της την είχε «κυριολεκτικά σκοτώσει». Η ηχογράφηση έχει διαγραφεί. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA