Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Μίλτος Τεντόγλου, ο χρυσός πλέον Ολυμπιονίκης του Τόκιο, αποτελεί έναν αθλητή διαφορετικό. Εναν αθλητή που με τις δηλώσεις τους πάντα προκαλεί σχόλια και με τις πράξεις του αποδεικνύει ότι σέβεται τον αθλητισμό, τους συναθλητές τους και τους αντιπάλους του. Οι δηλώσεις του για «τυχαία νίκη» στον τελικό του μήκους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς σύμφωνα με τη γνώμη του οι Κουβανοί αντίπαλοί του, που κατέλαβαν τελικά την 2η και την 3η θέση, ήταν καλύτεροι τη συγκεκριμένη ημέρα, μπορεί να ξένισαν κάποιους. Ωστόσο όσοι τον γνωρίζουν, κατάλαβαν αμέσως τι εννοούσε.

Διαβάστε επίσης: Μίλτος Τεντόγλου: Οταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης δήλωνε «τεμπέλης», του άρεσε να κάνει τούμπες και να παίζει ηλεκτρονικά παιχνίδια

Αλλωστε το ήθος του και τον σεβασμό τους στους καλύτερους το είχε δείξει και στο Ευρωπαϊκό του 2018. Τότε είχε αναδειχθεί και πάλι χρυσός. Η πρώτη του κίνηση μετά τους αρχικούς πανηγυρισμούς ήταν να πάει να ασπαστεί την κυρία που  «ίσιωνε» την άμμο από το σκάμμα. Και αυτό γιατί δεν επρόκειτο για μία απλή κυρία. Αλλά τη Γερμανίδα, Χάικε Ντρέσλερ. Η Γερμανίδα θρύλος του αγωνίσματος ήταν εθελόντρια στον τελικό και τότε ο 20χρονος την αναγνώρισε και την πλησίασε για να της μιλήσει. Εκείνη του έδωσε το χέρι της και τον ασπάστηκε, δίνοντάς του συγχαρητήρια.

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο

https://twitter.com/EuroAthletics/status/1027287967818309632?ref_src=twsrc^tfw

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA