Μενού
viber.jpg
 • Α-
 • Α+

Με δοκιμαστική δωρεάν λειτουργία για 30 ημέρες έρχεται στην Ελλάδα η νέα, μηνιαία συνδρομητική υπηρεσία του Viber.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, οι χρήστες μεταξύ των νέων χαρακτηριστικών που θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμα μόνο για τα μέλη, είναι η μετατροπή φωνητικών μηνυμάτων σε γραπτό κείμενο, η λειτουργία «αόρατος», μηδενικές διαφημίσεις, απεριόριστα και δωρεάν αυτοκόλλητα.

όλες οι βασικές λειτουργίες του Viber παραμένουν δωρεάν για τους χρήστες του παγκοσμίως. Η εξατομικευμένη εμπειρία συνομιλίας έρχεται στην Ελλάδα με μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών για να επιτρέψει στους πιθανούς συνδρομητές να εξερευνήσουν τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του Viber Plus.

Να σημειωθεί ότι η συνδρομή στο Viber Plus θα κοστίζει 1,99 ευρώ το μήνα.

Viber Plus: Τι αλλάζει

Τα χαρακτηριστικά του Viber Plus που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή, όπως αναφέρονται στη σημερινή ανακοίνωση:

 • Ανάγνωση φωνητικών μηνυμάτων: Μετατρέψτε τα ληφθέντα φωνητικά μηνύματα σε κείμενο. Διαβάστε τα φωνητικά μηνύματα αντί να τα ακούτε, όταν βρίσκεστε σε θορυβώδη τοποθεσία ή θέλετε να διατηρήσετε την διακριτικότητα της αλληλογραφίας σας.
 • Αόρατη λειτουργία: Περιηγηθείτε χωρίς να φαίνεστε, διαβάζοντας μηνύματα και βλέποντας ποιοι είναι online χωρίς να αποκαλύπτετε την δική σας κατάσταση, εξασφαλίζοντας ιδιωτικότητα και ελευθερία.
 • Χωρίς διαφημίσεις: Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Viber χωρίς να βλέπετε διαφημιστικά banners εταιρειών.
 • Απεριόριστα αυτοκόλλητα: Κατεβάστε δωρεάν τις συλλογές αυτοκόλλητων που πωλούνται ώστε να κάνετε πιο δημιουργικές και ζωηρές τις συνομιλίες σας, χωρίς περιορισμούς.
 • Μοναδικά εικονίδια εφαρμογής: Αλλάξτε το εικονίδιο της εφαρμογής Viber στο κινητό ή στον υπολογιστή σας με ένα μοναδικό, δικό σας εικονίδιο, όπως μονόκερος, νύχτα ή αστερόσκονη.
 • Ζωντανή υποστήριξη: Ξεκινήστε συνομιλίες ζωντανής υποστήριξης με μόνο ένα κλικ οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
 • Αποδεικτικό αναγνωρισμένου χρήστη: Το έμβλημα «αναγνώρισης» επιτρέπει στους χρήστες να ξεχωρίζουν, καθιστώντας την εφαρμογή ακόμη πιο δική τους.

Οι χρήστες στην Ελλάδα μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν για 30 ημέρες το Viber Plus με τα παρακάτω βήματα:

 1. Να ενημερώσουν στην έκδοση 21.5 ή νεότερη την εφαρμογή τους.
 2. Να περιμένουν 24 ώρες μετά την αναβάθμιση.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA