Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο νικητής του Survivor, Σάκης Κατσούλης, μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη. Ο νικητής του φετινού Survivor, μιλώντας στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, ρωτήθηκε για το πώς αισθάνθηκε που οι πρώην συμπαίκτες του προτιμούσαν να νικήσει ο Ηλίας Μπόγδανος και όχι εκείνος. 

Ο Σάκης Κατσούλης εξήγησε πως εξαιτίας της Μαριαλένας δεν είχε ανοιχτεί σε παρέες και δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει αληθινές φιλίες. «Δεν με πείραξε που το 90% των παικτών ήθελε νικητή τον Ηλία», ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης. Μιλώντας για τον Ηλία Μπόγδανο, ο Σάκης Κατσούλης ανέφερε πως είναι φανταστικό παιδί και θα ήθελε να έχουν σχέσεις και έξω από το Survivor. Όπως είπε, μπήκε στο παιχνίδι για το αγωνιστικό κομμάτι γιατί βλέπει τον εαυτό του σαν αθλητή. Μιλώντας για τον Τζέιμς Καφετζή, ο Σάκης Κατσούλης είπε πως δέχτηκε τη συγγνώμη του για όσα είπε αλλά δεν μπορεί να τα σβήσει όλα...

Survivor: Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα

O νικητής του φετινού Survivor μίλησε και για τη σχέση του με την Μαριαλένα. Ο ίδιος ανέφερε ότι η σχέση τους σε καμία περίπτωση δεν ήταν σκηνοθετημένη, λέγοντας πως ήταν πάντα στο πλευρό της και ήταν εκεί για να την πάρει μια ζεστή αγκαλιά. Όσο για το λόγο που χώρισαν, είπε πως εξαιτίας της καραντίνας και του φανταρικού υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους. «Δεν έχω καμία σχέση με καμία μορφή βίας. Νομίζω ότι φαίνεται, δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν ξέρω καν τη λέξη βία. Δεν το αντιλαμβάνομαι καν. Και που μπαίνει στα αυτιά μου είναι πολύ αρνητικό. Ούτε καν με τριαντάφυλλα δεν χτυπάμε μια γυναίκα. Εννοείται πως είναι ένα πάρα πολύ σοβαρό θέμα», απάντησε σε όσα έχουν ακουστεί εναντίον του για να συνεχίσει: «Η Μαριαλένα έχει απαντήσει σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά για το τι θέλει να κάνει μαζί της είπε χωρίς να δώσει σαφή απάντηση: «Τη λατρεύω, δεν θέλω να την πάρει κανείς από τη ζωή μου αλλά το ερωτικό κομμάτι είναι διαφορετικό».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA