Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε ρυθμούς Survivor  κινούνται πλέον οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ, με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί  να παίζει και φέτος τα «ρέστα» του προκειμένου να πείσει γνωστούς Έλληνες του καλλιτεχνικού χώρου, να μπουν στο αεροπλάνο και να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα» του Alpha, ο Ατζούν έχει αυτή τη στιγμή στα χέρια του μια λίστα με 200 ονόματα Ελλήνων celebrities, προκειμένου να καταλήξει στην τελική σύνθεση της ομάδας των Διασήμων.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πότε θα κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι επιβίωσης

Η λίστα του Ατζούν για το Survivor

Η εκπομπή αποκάλυψε μερικά από τα ονόματα των celebrities της «μαγικής» λίστας. Πρόκειται για τα εξής: Στέλιος Λεγάκης, Τέτα Καμπουρέλη, Βαλάντης, Χάρης και Αντελίνα Βαρθακούρη, Νάσος Γαλακτερός και Fipster. Όσον αφορά τώρα το ζευγάρι Αντελίνας-Χάρη, είναι δεδομένο πως ο Ατζούν θα το ήθελε αρκετά. Τους δυο τους άλλωστε τους έχουμε δει να συμμετέχουν με επιτυχία στο ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, Globetrotters, το οποίο τους έδωσε και το εισιτήριο για μία εκπομπή στον ΣΚΑΪ. 

Από την άλλη, ο Νάσος Γαλακτερός είδε πέρυσι τον γιο του, Παύλο, να συμμετέχει στο Survivor και πιθανότατα να είναι και ίδιος «ζεστός» στο ενδεχόμενο να ζήσει μια αντίστοιχη εμπειρία. Ο Fipster αποτελεί επίσης ένα καλό «χαρτί», μιας και διαθέτει ένα αρκετά μεγάλο κοινό στα social media, ενώ ξεχωριστές περιπτώσεις είναι κι αυτές του Βαλάντη, της Τέτας Καμπουρέλη, αλλά και του τραγουδιστή Στέλιου Λεγάκη.

Τα ονόματα που θα προκαλούσαν αίσθηση

Δύο ακόμη ονόματα, όμως, που ακούσαμε το τελευταίο διάστημα και σίγουρα θα προκαλούσαν αίσθηση είναι αυτά του Νίκου Μπάρτζη, αλλά και του πρώην Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου. Ο πρώτος ήταν πέρυσι ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες των φανς του Survivor, ωστόσο, ένας τραυματισμός τον έθεσε εκτός παιχνιδιού, ενώ από την άλλη ο Βασιλάκος ίσως αποτελούσε και μια απάντηση στον Αλέξη Παππά, που ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή τη φετινή σεζόν. Το όνομα του Ντάνου δεν το λαμβάνουμε καν υπόψη, παρά το γεγονός πως ακούστηκε μια αστρονομική πρόταση από πλευράς Ατζούν.

Τέλος, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα η επικρατέστερη ημερομηνία για να ξεκινήσει το Survivor είναι η Κυριακή 26 Δεκεμβρίου, μία ημέρα δηλαδή μετά τα Χριστούγεννα. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι θα είναι για ακόμη μια χρονιά ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος παρουσιάζει το The Voice.

Το talent show του ΣΚΑΪ θα ρίξει αυλαία με τον μεγάλο τελικό στις 19 του Δεκέμβρη και αμέσως μετά ο Γιώργος Λιανός θα μπει στο αεροπλάνο, προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχημένη παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA