Μενού
  • Α-
  • Α+

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στους τηλεοπτικούς φαν της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αλλά και στους φαν του «κρύου ανέκδοτου της ημέρας» η είδηση για την καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από πρώην σύντροφό του για τη διαρροή σε γνωστά σάιτ πορνό φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου (revenge porn). Η εν λόγω είδηση δεν σόκαρε μόνο τους οπαδούς της εκπομπής αλλά και τα ίδια τα μέλη των «Ράδιο Αρβύλα», με τον Αντώνη Κανάκη να ανακοινώνει on air το τέλος της συνεργασίας τους με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τέλος από το Ράδιο Αρβύλα - Σάλος με την καταγγελία πρώην συντρόφου του

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος υπήρξε μέλος των «Ράδιο Αρβύλα» από την πρώτη φορά που βγήκαν στον «αέρα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στις 14 Απριλίου του 2008 και ήταν αναπόσπαστος συντελεστής της εκπομπής (και μετέπειτα της εκπομπής Βινύλιο) όλα αυτά τα χρόνια, έχοντας μάλιστα και την... ιδιαίτερη «σφήνα» στην εκπομπή του «κρύου ανέκδοτου της ημέρας». Αυτή η πολύχρονη συνεργασία που είχε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος με τα υπόλοιπα μέλη της εκπομπής, Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση ήταν και ο λόγος που η ανακοίνωση του παρουσιαστή Αντώνη Κανάκη για το «διαζύγιο» έκρυβε από πίσω του όχι μόνο συγκίνηση (που ήταν εμφανής) αλλά και θυμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως πληροφορίες του Reader ανέφεραν -και επιβεβαιώθηκαν από την έναρξη της εκπομπής- ότι τα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» δεν γνώριζαν το παραμικρό για την υπόθεση αυτή και ενημερώθηκαν μέσω Twitter για το όλο περιστατικό. Οι συντελεστές της εκπομπής έμειναν έκπληκτοι από την εν λόγω καταγγελία και 3 περίπου ώρες πριν την έναρξη της εκπομπής στον ΑΝΤ1 είχαν συνάντηση προκειμένου να δουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και πώς θα ενεργούσαν. Εκεί αποφασίστηκε και το οριστικό διαζύγιο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, με τον Αντώνη Κανάκη να κάνει την ανακοίνωση αμέσως μόλις ξεκίνησε η εκπομπή. Για τους... παρατηρητικούς, είναι χαρακτηριστικό πως το όνομα του Στάθη Παναγιωτόπουλου απουσίαζε από τους τίτλους έναρξης του «Ράδιο Αρβύλα».

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του Reader, αρχικά, υπήρχε η σκέψη ακόμα να εκδοθεί επίσημη ανακοίνωση πριν την εκπομπή, ωστόσο τελικά τα εναπομείναντα μέλη του «Ράδιο Αρβύλα» αποφάσισαν να ανακοινώσουν την απόφασή τους στο ξεκίνημα της εκπομπής. Οπως και έγινε. Ο Αντώνης Κανάκης φανερά επηρεασμένος, σχεδόν δακρυσμένος, ανακοίνωσε το διαζύγιο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι εδώ και τόσα χρόνια οι άμεσοι συνεργάτες δεν γνώριζαν το παραμικρό για την υπόθεση αυτή. Προφανώς οι Ράδιο Αρβύλα και καταδίκασαν το γεγονός, εξέφρασαν τη στήριξή τους στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου και κατέληξαν με το ότι διακόπτουν οριστικά τη συνεργασία με τον επί χρόνια συνεργάτη τους.

Η φορτισμένη θέση του Αντώνη Κανάκη

Ιδιαίτερα φορτισμένη ήταν η ατμόσφαιρα στο στούντιο των «Ράδιο Αρβύλα» με τον Αντώνη Κανάκη, εμφανώς συγκινημένος και σχεδόν δακρυσμένος να ανακοινώνει το διαζύγιο του Στάθη Παναγιωτόπουλου με την εκπομπή. Οπως ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης, μίλησε τηλεφωνικά στον Στάθη Παναγιωτόπουλο το μεσημέρι της Δευτέρας και τον ενημέρωσε ότι φεύγει από τους Ράδιο Αρβύλα μετά τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του στο Διαδίκτυο, η οποία έχει να κάνει με τη διαρροή προσωπικών στιγμών της κοπέλας σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

«Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα για το Ράδιο Αρβύλα, μία από τις πιο δύσκολες, δυσάρεστες που έχουμε βιώσει. Το Ράδιο Αρβύλα είναι αγάπη, επικοινωνία, ανθρωπιά και χαιρόμαστε γι αυτό. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι, τα έχουμε χαμένα. Ο λόγος δεν θα είναι δομημένος, είμαι σε σύγχυση, είμαστε όλοι σε σύγχυση», ξεκίνησε ο Αντώνης Κανάκης, πριν ανακοινώσει το διαζύγιο του Στάθη Παναγιωτόπουλου με τους Ράδιο Αρβύλα.

«Σήμερα τηλεφώνησα στον Κωστάκη νωρίς το μεσημέρι για να του υπενθυμίσω να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα background. Ο Κωστάκης μου είπε πως εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε στα social δημοσίευμα πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι, το οποίο δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν το άκουσα κάτι που σαν εκπομπή το πολεμάμε. Εκανε κάτι σε μία κοπέλα και αποφάσισε να δημοσιοποιήσει πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς τη συγκατάθεσή της και πήγανε στα δικαστήρια στην αρχή αλλά μετά δεν πήγανε στα δικαστήρια. Σημασία έχει πλέον το ηθικό κομμάτι» συνέχισε ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα», ανακοινώνοντας στη συνέχεια ότι μίλησε τηλεφωνικά με τον Στάθη Παναγιωτόπουλου, όπου και του ανακοίνωσε πως αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή.

Σαστισμένοι Σερβετάς και Κιούσης

«Σήμερα το μάθαμε, εχθές, σε δύο χρόνια... Το ίδιο θα κάναμε. Τη στήριξή μας στο κορίτσι», είπε ο Γιάννης Σερβετάς. «Είμαστε και γονείς ξέρετε, εγώ είμαι 47, έχω δύο κόρες, δεν θα ήθελα να φανταστώ τον εαυτό μου σαν πατέρας. Βρέθηκα στην παράξενη θέση να πάρω την κόρη μου 21 ετών τηλέφωνο να της πω θα διαβάσεις αυτό και αυτό και της είπα να μην επηρεαστείς πως ο πατέρας σου μπορεί να γνώριζε κάτι και να μην έκανε τίποτα. Όπως είμαι σίγουρος και για τους άλλους δύο που είμαστε μαζί», ανέφερε από την πλευρά του ο Χρήστος Κιούσης.

Οργή Κανάκη: Καλούμαστε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες

Μάλιστα, μετά το πρώτο διαφημιστικό μήνυμα, ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε στο θέμα εκφράζοντας την απογοήτευση και τον θυμό του για όσα έμαθαν για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο αλλά και για όσα τους προσάπτουν στο Διαδίκτυο. «Με αυτή τη διάθεση τι εκπομπή να κάνουμε. Δεν θα υπάρξει το Βινύλιο της Παρασκευής που ήταν προγραμματισμένο για αυτή την Παρασκευή. Είχαμε σκοπό να κάνουμε ένα πάρτι, αλλά για ποιο πάρτι να μιλήσουμε. Ούτε στο σημερινό Ράδιο Αρβύλα δεν μπορούμε καλά καλά να ανταποκριθούμε», τόνισε και επανέλαβε πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του διακατέχονται από το αίσθημα του θυμού, όπως είπε και συνέχισε: «Εάν δεν μπορούμε να το ευχαριστηθούμε δεν έχει κανένα νόημα. Ό,τι κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια γίνεται πρώτα με χαρά και με ικανοποίηση για αυτό που κάνουμε. Τώρα, δεν υπάρχει αυτό οπότε δεν μπορούμε και να σας παρουσιάσουμε κάτι που δεν θα ευχαριστηθείτε ούτε εσείς».

«Είμαστε σε μια θέση που καλούμαστε και εμείς οι ίδιοι να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Είμαστε ιδιαίτερα φορτισμένοι και συγχυσμένοι. Είναι θυμός, είναι λίγο από όλα. Και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να αντιμετωπίσουμε και όλους αυτούς του εξυπνάκηδες του διαδικτύου που θα βγουν και θα πουν τα δικά τους», κατέληξε.

Τι αναφέρεται στην καταγγελία

Σύμφωνα με την καταγγελία που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (13/12), μία πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου τον κατηγορεί ότι διέρρευσε βίντεο και φωτογραφίες της σεξουαλικού περιεχομένου σε γνωστά σάιτ πορνό, χωρίς την άδειά της. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία, η υπόθεση έχει φτάσει στα δικαστήρια και τον Φεβρουάριο του 2022 αναμένεται να εκδικαστεί, καθώς είχε αναβληθεί τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ολα φαίνεται πως ξεκίνησαν -σύμφωνα με την καταγγελία- όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος χώρισε με την πρώην του σύντροφο μετά από σχέση δύο ετών. Έπειτα από το χωρισμό τους ένα φιλικό πρόσωπο ενημέρωσε την κοπέλα ότι σε πορνογραφικό σάιτ βρήκε ένα βίντεο με εκείνη κι έτσι άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» που είχε ως συνέπεια η κοπέλα να καταθέσει μήνυση και η όλη υπόθεση να καταλήξει στα δικαστήρια. Η υπόθεση είναι ακόμα εν εξελίξει και έχει οριστεί νέα δικάσιμος για τον προσεχή Φεβρουάριο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία.

Η πρώτη εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα:

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο - Συγχαρητήρια στον Αντώνη Κανάκη

Για την αποπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους «Ράδιο Αρβύλα» εξέδωσε ανακοίνωση και ο ΑΝΤ1, στην οποία μεταξύ άλλων έδωσε συγχαρητήρια στον Αντώνη Κανάκη για τα γρήγορα αντανακλαστικά του. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναφέρεται: «Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα. Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA