Μενού
  • Α-
  • Α+

Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» την Παρασκευή (7/1), με πολλούς επώνυμους να σπεύδουν να πάρουν θέση μέσω social media.  

Διαβάστε ακόμη: Κωνσταντίνος Τζούμας: «Είμαι εναντίον των γυναικοκτονιών, τα άλλα είναι αποτυχημένο χιούμορ»

«Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Τζούμας, ο οποίος, μετά το κύμα αντιδράσεων εναντίον του, προσπάθησε να τα «μαζέψει», κάνοντας λόγο για «αποτυχημένο χιούμορ». Ο ίδιος έσπευσε να τα «μαζέψει» μέσα από την εκπομπή Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη, αποδίδοντάς τις δηλώσεις περί γυναικοκτονιών σε αποτυχημένο χιούμορ. Υποστήριξε πως είναι κατά των γυναικοκτονιών ενώ στους Πρωινούς Τύπους του ANT1, δήλωσε - μεταξύ άλλων - ότι «για πρώτη φορά στη ζωή μου αποφάσισα να το παίξω "κακό παιδί» και να πει «κόντρα πράγματα, εκείνα που δεν πιστεύω». Ωστόσο, όταν η δημοσιογράφος, Ηρώ Ράντου, χαρακτήρισε κατάπτυστες τις δηλώσεις του, εκείνος τη χαρακτήρισε ανόητη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σιγά που σε εξόργισε! Μπράβο, μπράβο. Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τους μετανάστες, για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί-πρωί, άντε φύγε από εδώ ανόητη».

Όσον αφορά τις αρχικές δηλώσεις του στο Πρωινό, ο Σπύρος Μπιμπίλας έσπευσε να πει - μέσα από τον αέρα της εκπομπής Open Weekend - πως «ο Κωνσταντίνος Τζούμας έκανε κακή χρήση του βιτριολικού χιούμορ που έχει, αλλά ήταν εντελώς άστοχο αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό και το πήρε πίσω. Πρόκειται περί λάθους, δεν νομίζω να το πιστεύει γιατί ξέρω πόσο προοδευτικός άνθρωπος είναι».

Μεταξύ των επωνύμων που κατακεραύνωσαν - ο καθένας με το δικό του τρόπο - μέσω Twitter ή Instagram την παραπάνω δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα ήταν ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ, η ηθοποιός Ζέτα Δούκα, η ηθοποιός Λένα Δροσάκη, η παρουσιάστρια κι επιχειρηματίας Μαίρη Συνατσάκη, ο διακοσμητής Σπύρος Σούλης και ο ηθοποιός Ζήσης Ρούμπος.

https://twitter.com/spirossoulis/status/1479520027292409856?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA