Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έμαθε για την αιχμηρή ανάρτηση της Σταυρούλας Χρυσαείδη που έκανε πριν μπει στο Survivor και ξέσπασε. Στο post, η νεότερη μαχήτρια ανέφερε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου κλαίει, «όπως κάνει πάντα». «Θέλω να ρωτήσω τη Σταυρούλα του πρωταθλητισμού που κάναμε και παρέα, πότε έκανα έτσι στον σύλλογο» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Στη συνέχεια ακολούθησε ένταση και οι περισσότεροι παίκτες πήραν θέση.

Η Σταυρούλα έδωσε εξηγήσεις στην κάμερα λέγοντας: «Δεν είχα ιδέα ότι θα μπω στο παιχνίδι, ήταν λάθος μου. Το κατέβασα παρά πολύ γρήγορα, δεν ξέρω πώς κάποιος ασχολήθηκε με κάτι τέτοιο και το αποθήκευσε. Μου έκανε εντύπωση που η Ασημίνα δεν με έπιασε μόνη μου και το ανέφερε μπροστά σε όλη την ομάδα. Μου φάνηκε πάρα πολύ περίεργο.... Ήταν λάθος που δεν της το είπα από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι. Φοβήθηκα αυτή ακριβώς την αντίδραση. Όλο αυτό που έγινε είναι ένα καλό πάτημα για τη Θωμαΐδα».

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Ανδρέα λυπάμαι, κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου με τη σειρά της, δήλωσε για το περιστατικό: «Είχε χαθεί, δεν το περίμενε, την έπιασα σαν το ποντίκι μέσα στη φάκα. όλοι είχαν μείνει με ανοιχτό το στόμα δεν το πιστεύανε».

Το περιστατικό συζητήθηκε και στο συμβούλιο του νησιού, όπου η Ασημίνα είπε μπροστά σε όλους όσα έχουν συμβεί, με τους Διάσημους να μένουν άφωνοι. «Η Ασημίνα άδειασε μετά από αυτό, οι μάσκες έπεσαν» ανέφερε μεταξύ άλλων η Σοφιάννα Αβραμάκη στηρίζοντας τη φίλη της.

Ο Σπύρος Μαρτίκας πήγε κατά κάποιον τρόπο να προστατέψει τη Σταυρούλα, αλλά οι κόκκινοι εξαγρειώθηκαν, επειδή δεν είναι το πρώτο φάουλ της συγκεκριμένης παίκτριας. Η Κάτια Ταραμπάνκο τόνισε μάλιστα ότι «τους βλέπουν και παιδιά». Η Σταυρούλα ζήτησε συγγνώμη από την Ασημίνα, αλλά αυτή δεν έγινε δεκτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το κλίμα των Μπλε ήταν ιδιαίτερα τεταμένο, με τον Σπύρο Μαρτίκα να τα «βάζει» με τον συμπαίκτη του, Ανδρέα, λέγοντας στην κάμερα: «Κατά την εξέλιξη του χθεσινού συμβουλίου με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα να λέει ότι μόνο η Μαίη και ο Σάββας είναι άνθρωποι ειλικρινείς που στέκονται δίπλα του και τους νιώθει δίπλα του. Είναι οι μόνοι που είναι αληθινοί, είναι οι μόνοι που εμπιστεύεται, είναι οι μόνοι άνθρωποι που στηρίζει. Ανδρέα μου, κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί. Κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις. Κάθε βράδυ σε σκουντάω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο βλέποντας εφιάλτες, όπως λες».

Survivor: Νικητές ξανά οι Διάσημοι – Τρεις Μαχητές στον τάκο

Οι παίκτες των δύο ομάδων του Survivor 2022 μπήκαν για ακόμη μία φορά στον στίβο μάχης, διεκδικώντας τη νίκη στο δεύτερο αγώνισμα ασυλία της εβδομάδας, με τους Διάσημους να αναδεικνύονται νικητές.

Survivor: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μετά τη χθεσινή ψηφοφορία των Μαχητών, από την οποία αναδείχθηκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σπύρος Μαρτίκας, οι Μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο. Η ψηφοφορία των Μαχητών «έβγαλε» τον Σάββα Κάλφα, ενώ η Θωμαή Εμμανουηλίδη που κέρδισε την ατομική ασυλία υπέδειξε την Σταυρούλα Χρυσαειδή ως την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση, με κριτήριο την συμπεριφορά της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA