Μενού
  • Α-
  • Α+

Φωτιά στο σαββατόβραδο θα βάλει απόψε στις 21:00 στον Alpha το Chart Show! Το απόλυτο μουσικό γεγονός θα «δώσει πόνο» με τραγούδια που άγγιξαν… τις πληγωμένες μας καρδιές. Η Δέσποινα Βανδή παρουσιάζει τη λίστα με τα 30 κορυφαία τραγούδια χωρισμού των τελευταίων 40 ετών, με τη σφραγίδα του Chart Expert Πέτρου Δραγουμάνου. Ο Music Expert Γιώργος Αρσενάκος αποκαλύπτει το παρασκήνιο και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από τους στίχους των μεγάλων τραγουδιών του χωρισμού.

Η βραδιά είναι γεμάτη εκπλήξεις και λαμπερές παρουσίες: ο μουσικός παραγωγός Ηλίας Μπενέτος μοιράζεται τις δικές του εμπειρίες από την πολυετή του πείρα στο χώρο της μουσικής. Στη μουσική σκηνή του Chart Show ανεβαίνουν οι (με αλφαβητική σειρά): Θέμης Αδαμαντίδης, Λένα Αλκαίου, Βαλάντης, Γιώργος Κακοσαίος, Γιώργος Λιβάνης, Μέμος Μπεγνής, Χριστίνα Σάλτη και Χρήστος Σαντικάι για να ερμηνεύσουν μοναδικά επιτυχίες για ραγισμένες καρδιές!

Διαβάστε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: «Έχει αρκετές διαφορές το Chart Show τώρα με τότε - Με βλέπω και λέω “πώς ήμουν έτσι”»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος σε μία ξεχωριστή εμφάνιση θα προκαλέσει συγκίνηση. Η Άντζελα Δημητρίου θα βάλει φωτιά στο σαββατόβραδο και ο Βασίλης Καρράς θα μας θυμίσει του χωρισμού τον πόνο μέσα από τα τραγούδια του.

Ωστόσο οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ: ο Νίκος Κοκλώνης και η Βίκυ Σταυροπούλου φέρνουν τα πάνω κάτω στο πλατό του Chart Show! Ποιο τραγούδι όμως βρίσκεται στην κορυφή του chart αυτό το Σάββατο; Chart Show με την Δέσποινα Βανδή, Σάββατο 19 Μαρτίου στις 21:00 στον Alpha!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA