Μενού
  • Α-
  • Α+

Με τι μάσκες να «φεύγουν» από την 1η Ιουνίου και τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ένα μήνα νωρίτερα, φαίνεται ότι βαδίζουμε ολοταχώς πλέον σε μια κανονικότητα. Η διάθεση φτιάχνει και σιγά σιγά μπαίνουμε σε καλοκαιρινό mood. Μέχρι τότε, όμως, ας δούμε τι νέα φέρνει το Τηλεκοντρόλ

Διαβάστε ακόμη: Παντελής Τουτουντζής: «Με τον σύντροφό μου αποκτήσαμε δύο παιδιά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας»

Ο εγγονός του Γιώργου Ζαμπέτα στα βήματα του παππού του

Δίνοντας συνέχεια στο έργο του παππού του, το οποίο μεταφέρει υπό το δικό του μουσικό πρίσμα, ο Γιώργος Ζαμπέτας (εγγονός) συναντά τον Γιώργο Νταλάρα, τον κορυφαίο Έλληνα καλλιτέχνη που έχει βάλει τη δική του ιδιαίτερη σφραγίδα στην ελληνική μουσική, σε ένα τραγούδι που γοητεύει. Έτσι, ο Γιώργος Ζαμπέτας και ο Γιώργος Νταλάρας φέρνουν στο σήμερα άλλο ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του αείμνηστου συνθέτη και δεξιοτέχνη του μπουζουκιού Γιώργου Ζαμπέτα, το «Σιγά Σιγά».

Με τις χαρακτηριστικές πενιές του θρυλικού Γιώργου Ζαμπέτα και τις δυνατές ερμηνείες των δύο καλλιτεχνών, το «Σιγά Σιγά» γεφυρώνει το σήμερα με το χθες, μέσα από ένα κομμάτι σύγχρονο και με έντονες «θύμησες» από το παλιό λαϊκό τραγούδι. Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Παπαδάκος. 

Το «Σιγά Σιγά» θα περιλαμβάνεται σ’ έναν ολοκληρωμένο και ιδιαίτερο δίσκο του Γιώργου Ζαμπέτα, με ακυκλοφόρητα τραγούδια του παππού του. Από το project, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen, έχει αποκαλυφθεί ακόμα ένα τραγούδι, το «Για Χάρη Του Βασιλικού», που ερμηνεύουν οι ίδιοι καλλιτέχνες.

Η ανανεωμένη Αννίτα Πάνια

Μετά από την περσινή κακή χρονιά που πέρασε με την εκπομπή της στο OPEN, φαίνεται πως η Αννίτα Πάνια βρήκε φέτος τον εαυτό της και κάνει αυτό που της αρέσει. Το «Ανοιχτά» που παρουσιάζει τα πηγαίνει αρκετά καλά άποψη τηλεθέασης, έχοντας ιδιαίτερους καλεσμένους κάθε φορά. Στο επεισόδιο αυτής της Πέμπτης (14/4) θα δούμε τον Νίκο Βουρλιώτη. 

Ο NIVO αποκαλύπτει στην Αννίτα άγνωστες στιγμές από τη ζωή του, αλλά και από την πορεία του στη μουσική. Ο ράπερ, ηθοποιός αλλά και παρουσιαστής μιλά για τα παιδικά του χρόνια στην Αγία Βαρβάρα, τη ζωή του με τους γονείς του και τον παππού του Αβραάμ Αντωνάκο, ο οποίος του έμαθε τι σημαίνει τέχνη, καθώς ήταν λαϊκός ζωγράφος και καραγκιοζοπαίκτης. Φυσικά, περιγράφει τα πρώτα βήματά του στη μουσική, πώς ξεκίνησε, αλλά και τη γνωριμία του με τον Μιχάλη Παπαθανασίου, ο οποίος τον επηρέασε πολύ και του άλλαξε την αντίληψη του γύρω από τη μουσική.

Τι συμβαίνει με την Ιωάννα Μαλέσκου

https://www.instagram.com/p/CcQLnTbIE2G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σίγουρα η Ιωάννα Μαλέσκου δεν διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους στην τηλεοπτική της καριέρα. Τις τελευταίες δύο ημέρες διακρίναμε μια ένταση στην παρουσιάστρια, η οποία έκανε κι ένα ξέσπασμα on air. Αυτή η πτώση της Μαλέσκου σχετίζεται φυσικά και με το μέλλον της στον ΣΚΑΪ, το οποίο βρίσκεται στον «αέρα».

Το συμβόλαιό της με το κανάλι ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και ακόμη δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για ανανέωσή του. Τι έκανε τώρα το Love It από άποψη τηλεθέασης το πρωί της Τρίτης (12/4); Στο δυναμικό κοινό έμεινε στο 4.9%, ενώ τα πήγε λίγο καλύτερα στο σύνολο, φτάνοντας το 9.5%. 

Η μεγαλύτερη αλλαγή στον Εκατομμυριούχο 

«Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;». Μετά από 16 χρόνια, η πιο κλασική τηλεοπτική ερώτηση θα ακουστεί και πάλι! Το απόλυτο τηλεπαιχνίδι γνώσεων επιστρέφει μέσα από τον ΑΝΤ1 και παιχνίδι κάνει ο μοναδικός Γρηγόρης Αρναούτογλου. Η πρεμιέρα του θα γίνει τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου, στις 20:00 και θα υπάρχει μία μεγάλη αλλαγή όσον αφορά τις βοήθειες του κάθε παίκτη. 

Όπως θυμάστε υπάρχουν τρεις βοήθειες στο κόνσεπτ του παιχνιδιού. Το 50-50, η βοήθεια του κοινοί και το τηλέφωνο. Κι ενώ οι δύο πρώτες βοήθειες δεν θα έχουν καμία αλλαγή, η τελευταία θα έχει μια βασική διαφορά. Ο παίκτης μπορεί να ζητήσει να μιλήσει τηλεφωνικά με έναν δικό του άνθρωπο,  τον οποίο έχει υποδείξει από πριν.

Για λόγους διασφάλισης του αδιάβλητου της διαδικασίας του παιχνιδιού, το πρόσωπο αυτό θα παρευρίσκεται στο στούντιο και όχι στον χώρο του σπιτιού του ή οπουδήποτε. Θα βρίσκεται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, χωρίς πρόσβαση σε ηλεκτρονικές συσκευές. Μετά τη συνομιλία, ο παίκτης κάνει την τελική του επιλογή. Οι εποχές αλλάζουν βλέπετε. Πλέον υπάρχουν τα smartphones και η γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο, πράγμα που το παιχνίδι θέλει να αποφύγει. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA