Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ του Σαββάτου (16/4) πραγματοποιηθήκε το πολυαναμενόμενο πάρτι της Ενωσης στο Survivor. Οι παίκτες έκαναν μπάνιο μετά από 113 ημέρες στο παιχνίδι επιβίωσης, ντύθηκαν, στολίστηκαν, έκαναν μαλλιά και μακιγιάζ και ετοιμάστηκαν για χορό και διασκέδαση, καθώς και ένα υπέροχο δείπνο. Ωστόσο, λίγο πριν ανάψει το κέφι το πολυαναμενόμενο πάρτι του Survivor, o Γιώργος Λιανός κάλεσε κάποιους παίκτες και τους έφερε αντιμέτωπους με τα κιλά τους.

Διαβάστε ακόμη: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ένιωσα σαν αδέσποτο ζώο στο Survivor - Έφαγα από τα σκουπίδια»

Την αρχή έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος και έχασε 12 κιλά και 400 γραμμάρια μόνο σε τρεις εβδομάδες. Αμέσως μετά ακολούθησε ο Γιώργος Κατσαούνης, ο οποίος είχε ξεκινήσει στο Survivor με 98 κιλά και σήμερα ζυγίζει 72 κιλά!

Εντυπωσιακή είναι και η αλλαγή κιλών του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor, ο οποίος από τα 95 κιλά «έπεσε» στα 77, ενώ και η Βρισηίδα Ανδριώτου παρότι μόλις μπήκε ξεπερνούσε κατ' ελάχιστο τα 50 κιλά και τώρα έχει φθάσει τα 44, 6, καθώς έχασε 8,4 κιλά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA