Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώνεται σταδιακά ο σχεδιασμός του ημερήσιου προγράμματος του ΣΚΑΪ μετά την μεταγραφή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του Φαλήρου. Η ανακοίνωση αναμένεται μετά την Παρασκευή για λόγους τυπικούς (ολοκλήρωση του «Love It» με την Ιωάννα Μαλέσκου) αλλά και ουσίας. Αύριο, Τετάρτη (13/7) σύμφωνα με πληροφορίες του Reader είναι προγραμματισμένο το ραντεβού της Μαρίας Μπακοδήμου με τον ΣΚΑΪ με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά για τη συνεργασία των δύο πλευρών. Με τα τωρινά δεδομένα χώρος στο καθημερινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ δεν φαίνεται να υπάρχει. Η ημέρα θα ξεκινά στις 5.30 με ενημέρωση, στις 9.45 θα παίρνει τη σκυτάλη με ψυχαγωγία η Φαίη Σκορδά και αμέσως μετά στις 12.00 και μέχρι την έναρξη του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων θα ακολουθούν οι «Αταίριαστοι».

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Εκπληξη με Δούκισσα Νομικού «ψήνει» ο ΑΝΤ1 μετά το «διαζύγιο» με Σκορδά

Αν και από τον ΣΚΑΪ επισήμως αποφεύγουν να αναφέρουν πως η Μαρία Μπακοδήμου έχει υπογράψει, η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή υπάρχει συμβόλαιο της παρουσιάστριας με το κανάλι του Φαλήρου για έναν χρόνο που προβλέπει ρητά την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής. Κάποιοι υποστηρίζουν πως υπάρχει πρόβλεψη ακόμη και για την ώρα (12.00 – 14.00) άλλοι πως όχι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reader αύριο στην Μαρία Μπακοδήμου θα προταθεί επαναδιαπραγμάτευση συμβολαίου με πρόβλεψη την μετακίνησή της στη ζώνη του Σαββατοκύριακου, επέκταση του συμβολαίου της από 1 σε 2 χρόνια και απολαβές περίπου ίδιες με αυτές που είχε συμφωνήσει για την καθημερινή εκπομπή. Σε περίπτωση που η παρουσιάστρια δεν συμφωνήσει δύο είναι τα ενδεχόμενα: Διαζύγιο πριν καν ξεκινήσει ο τηλεοπτικός γάμος ή υπαναχώρηση του ΣΚΑΪ και παραχώρηση του slot 12.00 - 14.00 στην παρουσιάστρια. Πάντως η Μαρία Μπακοδήμου παρά τις όποιες «διαρροές» της έχουν χρεώσει τα τελευταία 24ωρα τηρεί απόλυτη σιγή ιχθύος.

Η Φαίη Σκορδά συνεχίζει τα διερευνητικά τηλεφωνήματα σε πιθανούς νέους συνεργάτες και αυτός ο κύκλος θα διευρυνθεί μετά την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής της. Η ίδια θέλει οι βασικές εκκρεμότητες να διευθετηθούν άμεσα ώστε να αναχωρήσει για διακοπές στο εξοχικό της στη Χαλκιδική.

Ο Λιάγκας βασικός παρουσιαστής στο «Πρωινό» - Ο όρος του συμβολαίου του

Με επίσημη ανακοίνωση χθες ο ΑΝΤ1 επικοινώνησε την παραμονή του Γιώργου Λιάγκα στον σταθμό για 2 ακόμη χρόνια. Μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά την Παρασκευή υπήρξαν τροποποιήσεις της τελευταίας στιγμής στους όρους του συμβολαίου του. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αρχικός σχεδιασμός ήταν συμβόλαιο για έναν χρόνο με τη δυνατότητα επέκτασής του από πλευράς ΑΝΤ1 για ακόμη έναν (1 + 1) ωστόσο τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν για κλειστό διετές. Στο νέο συμβόλαιο είναι ξεκάθαρο πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό». Οπότε όποια συμπαρουσιάστρια και αν τελικά επιλεχθεί (όπως πρώτο έγραψε το Reader η Δούκισσα Νομικού έχει προβάδισμα) αφενός θα είναι σε διακριτό δεύτερο ρόλο αφετέρου θα πρέπει να έχει τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Λιάγκα για να προχωρήσει η συνεργασία. Επίσης, Γιώργος Λιάγκας και ΑΝΤ1 έχουν τη διάθεση επέκτασης της συνεργασίας τους και στη βραδινή ζώνη είτε με τηλεπαιχνίδι ή με σόου ή ακόμη και με late night εκπομπή κάτι το οποίο ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε ποτέ πως τον ενδιαφέρει. Το μοντέλο του «Πρωινού» για την επόμενη σεζόν θα είναι infotainment με μεγαλύτερη κλίση προς το info καθώς η σκαλέτα θα έχει τις 2 πρώτες ώρες ενημέρωση και την τελευταία ψυχαγωγία. Αρχισυντάκτρια της εκπομπής παραμένει η Χρύσα Ζορκάδη αν και ήταν ένα από τα άτομα που η Φαίη Σκορδά επιθυμούσε να την ακολουθήσουν στον ΣΚΑΪ.

Με μοντέλο Mega οι αλλαγές στις ειδήσεις της ΕΡΤ

Μετά την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου θα οριστικοποιηθούν οι αλλαγές στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ. Για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στις 21.00 ή θα μετακινηθεί μια ώρα νωρίτερα στις 20.00 έχει σχεδόν κλειδώσει η αλλαγή σκυτάλης με τον Γιώργο Κουβαρά να αναλαμβάνει την παρουσίασή του και την Αντριάννα Παρασκευοπούλου να μετατίθεται στο δελτίο των 15.00. Αντιστάθμισμα θα αποτελέσει η πρόταση προς την δημοσιογράφο βραδινής εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής. Το ίδιο είχε συμβεί στις αρχές της σεζόν και με το Mega.

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μετακινήθηκε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο μεσημβρινό των 13.00 (με τη Ράνια Τζίμα να αναλαμβάνει το βραδινό) και ανέλαβε την παρουσίαση της ενημερωτικής εκπομπής έρευνας Mega Stories. Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου έχει περάσει από πολλές ενημερωτικές ζώνες της ΕΡΤ οπότε αυτό το γεγονός της πιστώνεται ως επιτυχία. Όσον αφορά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ τα Σαββατοκύριακα που τώρα παρουσιάζει ο Ηλίας Σιακαντάρης η λύση που προκρίνεται είναι αυτή της παρουσίασης με εναλλαγή προσώπων ανά εβδομάδα (rotation).

Ο «Κωνσταντής» συνεχίζει μαζί με τη «Δρόσω»

Σε μεγάλο δίλημμα βρέθηκε ο Γιάννης Κακουράκης μετά την ολοκλήρωση των «Αγριων Μελισσών». Είχε πρόταση και από τον «Σασμό» του ίδιου παραγωγού Γιάννη Καραγιάννη αλλά και τη νέα δραματική σειρά «Άγριο Ρόδο» που κατευθύνεται προς το Mega. Φαίνεται πως επιλέγει την «Παραλία» της ΕΡΤ με συμπρωταγωνίστρια και πάλι τη Δανάη Μιχαλάκη και ένα αξιόλογο καστ ηθοποιών όπως ο Κώστας Νικούλι (ο Πετρής του Σασμού) ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Μάκης Παπαδημητρίου. Η σειρά που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» περιγράφει τη ζωή των Χίπις τη δεκαετία του 1970 στα Μάταλα. «Η παραλία» είχε γίνει και μικρού μήκους ταινία το 2020 και πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Κουκουράκης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA