Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Μαρία Κορινθίου ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση, καθώς από τη Δευτέρα θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και στην εκπομπή «Πρωινό». Μετά την ηχηρή αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από την εκπομπή, όπως έγραψε και η στήλη Τηλεκοντρόλ, σύμφωνα με πληροφορίες του Reader υπήρχε έντονος προβληματισμός στο κανάλι για το τί θα γίνει με τις εμπορικές τοποθετήσεις στην πρωινή εκπομπή. Τελικά, ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να επιλέξει ένα όνομα με ισχυρότερο καλλιτεχνικό -άρα και εμπορικό- εκτόπισμα, τη Μαρία Κορινθίου. Οι συζητήσεις μετατράπηκαν σε κανονική πρόταση μετά την on air συνάντηση Λιάγκα – Κορινθίου την προηγούμενη Τρίτη όταν η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Πρωινό» στην ενότητα της συνέντευξης.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μάνεσης: Ανθρωποι έχασαν δουλειές για τα νούμερα τηλεθέασης

Η ηθοποιός μάλιστα με δηλώσεις της επιβεβαίωσε έμμεσα την παρουσία της στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και απάντησε με χαμόγελο σε σχετική ερώτηση που δέχθηκε. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» η Μαρία Κορινθίου προσπάθησε να αποφύγει να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση και θέλησε να χειριστεί το θέμα με διπλωματία. «Ετοιμάζω πολλά ωραία. Θα σου απαντήσω πιο διπλωματικά. Είμαι ευγνώμων. Αυτό που βλέπω είναι θαυμασμός, αγάπη και γίνονται και κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα είναι τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες. Κάνω 10.000 πράγματα, οπότε για εμένα πρέπει να κουμπώνουν όλα μεταξύ τους», σχολίασε.

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τη σύζυγό του και το νέο της επαγγελματικό βήμα, απάντησε: «Ποιος ξέρει; Εκπλήξεις έρχονται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA