Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας, με τις δηλώσεις του, για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα, προκάλεσε αντιδράσεις. Ο ηθοποιός και ραδιοφωνικός παραγωγός είχε πει χαρακτηριστικά ότι «η φλυαρία των γυναικών οφείλεται για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα». Τις δηλώσεις αυτές ο Κωνσταντίνος Τζούμας επιχείρησε να τις «μαζέψει», κάνοντας λόγο για «κακό χιούμορ» ενώ έφτασε στο σημείο να αποκαλέσει «ανόητη» δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, η οποία μίλησε για κατάπτυστη δήλωση. 

Διαβάστε ακόμη: Σπύρος Μπιμπίλας: «Πασίγνωστος πρωταγωνιστής δουλεύει ως ντελίβερι»

Σήμερα, ο Κωνσταντίνος Τζούμας, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN Weekend με την Ελένη Τσολάκη υποστήριξε ότι ο δημοσιογράφος που του έκανε τη συνέντευξη έπρεπε να τον προστατεύσει. 

Κωνσταντίνος Τζούμας: «Με εξέθεσε»

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας μίλησε στο OPEN με αφορμή την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός, Ολια Λαζαρίδου. «Ήρθε ένας νεαρός στο Φίλιον να μου πάρει συνέντευξη. Αντί να με προστατεύσει - γιατί ούτε ραδιόφωνο κάνω ούτε social media κάνω - και να μου πει "Κύριε Τζούμα, είπατε αυτό. Στην εποχή μας αυτό το πράγμα κάτι σημαίνει, μήπως θα μπορούσαμε να το παραβλέψουμε;"… Ο δημοσιογράφος με πήρε τηλέφωνο και ήρθε στο Φίλιον και με βρήκε. Εκεί έχω αναπτύξει έναν δικό μου κόσμο με τους σερβιτόρους, με τους πελάτες.

Περίμενα, λοιπόν, να μου πει "Κύριε Τζούμα, είστε σίγουρος γι' αυτές τις δηλώσεις;". Με εξέθεσε, ότι εγώ το χιούμορ που έχω είναι ιδιότυπο και κακής ποιότητος. Δεν εννοούσα αυτό σε καμία περίπτωση. Περίμενα απλώς λίγη ευγένεια ψυχής».

«Πρέπει να μετράμε τις κουβέντες μας»

Στη συνέχεια, σχολίασε την τοποθέτηση του πατέρα της Κωνσταντίνας, που δολοφονήθηκε στη Μακρυνίτσα, ο οποίος δήλωσε: «Τα λόγια του κ. Τζούμα προσβάλλουν εμένα, την κόρη μου κι όλα τα θύματα των γυναικοκτονιών. Αυτό και τίποτα άλλο. Ο συγχωρεμένος ο πεθερός μου μού έμαθε ότι πρέπει να μετράμε τις κουβέντες μας και ακολουθώ το παράδειγμά του. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερα γι' αυτό που ξεστόμισε ο συγκεκριμένος κύριος».

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας σημείωσε: «Συμφωνώ απόλυτα μαζί του. Έχει δίκιο ο πατέρας της κοπέλας».