Μενού
Υποθαλάσσιος αγωγός στην Αίγινα
Εργασίες στον υποθαλάσσιος αγωγό στην Αίγινα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Γνωστό έγινε μέρος του εισαγγελικού πορίσματος σχετικά με τις ζημιές στον υποθαλάσσιο αγωγό στην Αίγινα και, σύμφωνα με τον Alpha, «δείχνει αστοχία της κατασκευάστριας εταιρείας και όχι δολιοφθορά».

Πιο συγκεκριμένα, η αστοχία εντοπίστηκε στο στάδιο της κατασκευής των υποθαλάσσιων αγωγών στην Αίγινα, με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά, να στέλνει επιστολή στην κατασκευάστρια εταιρεία, ζητώντας να προβεί άμεσα στις εργασίες αποκατάστασης.

Με δεύτερη επιστολή του στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Πειραιά, ο Νίκος Χαρδαλιάς ζητάει να οριστεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας, ο οποίος θα επιτηρεί τις εργασίες αποκατάστασης στον αγωγό της Αίγινας.

Αίγινα: Βλάβη κι όχι δολιοφθορά η ζημιά

Το δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τα αποτελέσματα των ερευνών του «βατραχανθρώπων» του Λιμενικού Σώματος για τη ζημιά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης στην Αίγινα, ενημέρωσε ο δήμαρχος του νησιού, Γιάννης Ζορμπάς.

Σύμφωνα με τον κ. Ζορμπά διαπιστώθηκε πως η ζημιά στον υποθαλάσσιο αγωγό ύδρευσης στην Αίγινα οφείλεται σε βλάβη, κι όχι σε δολιοφθορά όπως είχε μηνύσει σχετικά ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σε ενημέρωση του δημάρχου Αίγινας προς το δημοτικό συμβούλιο, γνωστοποιήθηκε πως η βλάβη στον υποθαλάσσιο αγωγό οφείλεται σε ένα πρόβλημα που υπήρχε και όχι σε δολιοφθορά, καθώς και δεν βρέθηκαν ίχνη έκρηξης στον βύθο.

Όπως είπε ο δήμαρχος υπήχε μία καθετή τομή στον αγωγό.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA