Σε πλήρη εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή Νέα Κρύα Βρύση στο Ρέθυμνο, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν μάχη με ένα διπλό μέτωπο στις περιοχές της Μεσαράς και του Ρεθύμνου.
Την ίδια ώρα, ενισχύθηκαν περαιτέρω οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο μέτωπο της φωτιάς.
Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 125 πυροσβέστες με έξι ομάδες πεζοπόρων της 3ης και της 19ης ΕΜΟΔΕ και 27 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ για την αεροπυρόσβεση έχουν κινητοποιηθεί, προκειμένου να επιχειρούν περιοδικά, τέσσερα ελικόπτερα και τέσσερα αεροσκάφη. Παράλληλα, επιχειρούν υδροφόρες και μηχάνημα έργου του Δήμου Αγίου Βασιλείου, συνδράμοντας το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, με ριπές που φτάνουν τα 7 μποφόρ, δυσχεραίνοντας τις επιχειρήσεις κατάσβεσης.
Παράλληλα, υδροφόρες και μηχάνημα έργου του Δήμου Αγίου Βασιλείου συνδράμουν το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος.
Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι, με ριπές που φτάνουν τα 7 μποφόρ, δυσχεραίνοντας τις επιχειρήσεις κατάσβεσης.
Στις 15:38 εστάλη SMS από το 112 για εκκένωση της Κρύας Βρύσης προς την παραλία Ρεθύμνου.
Στις 15:44 εστάλη SMS από το 112 για εκκένωση των οικισμών Σακτούρια και Μέλαμπες προς την Αγία Γαλήνη.
- Παραίτηση-βόμβα της Μίνας Καραμήτρου από το OPEN: Το παρασκήνιο και η φημολογία
- Daily Mail: Ανακαλύψαμε πώς οι Βρετανοί νοικιάζουν γιοτ στο Ιόνιο με μόλις 30 ευρώ
- Ακύλας: «Καλοκαίρι για μένα σήμαινε να φτιάχνω μπέργκερ και τορτίγιες για να βγάλω το νοίκι»
- Χάλι Μπέρι: Φόρεσε μόνο το κιμονό της και θύμισε γιατί άφησε εποχή ως Bond Girl
Το Reader σας ενημερώνει ζωντανά για την εξέλιξη της φωτιάς. Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.