Μενού
peripoliko.jpg
Περιπολικό της αστυνομίας. | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Με αγωνία παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στο Μεσολόγγι τις εξελίξεις με την υπόθεση εξαφάνισης 31χρονου κυνηγού.

Ο άνδρας αγνοείται για 6η ημέρα και οι έρευνες συνεχίζονται στην περιοχή για να βρεθεί κάποιο στοιχείο. Τα ίχνη του 31χρονου έχουν εξαφανιστεί από το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν φέρεται να ζήτησε από 51χρονο φίλο του να τον μεταφέρει με αυτοκίνητο στον κόμβο των ΤΕΙ.

Οι εξελίξεις για την υπόθεση θα είναι ραγδαίες το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς σύμφωνα με το messolonghinews.gr σημαντικές απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα θα δώσει η τεχνολογία. Πως θα συμβεί αυτό;

Όπως τονίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ, για το ακριβές σημείο που «σίγησε» το κινητό του αγνοούμενου, πιθανότατα θα παρέμβει η Apple για το «ξεκλείδωμα» του iPhone, που χρησιμοποιεί ο αγνοούμενος.

Κατά τις ίδιες πηγές, μάλιστα, η διαδικασία για τον εντοπισμό του κινητού, μέσω της εταιρείας, έχει ήδη αρχίσει.

Μεσολόγγι: «Χτενίζεται» η περιοχή

Επιπλέον, σύμφωνα με το messolonghinews.gr, η περιοχή των ΤΕΙ «σαρώνεται» από ομάδες έρευνας της αστυνομίας, της πυροσβεστικής, του λιμενικού και εθελοντών, Για τον εντοπισμό του άνδρα μάλιστα έχουν «επιστρατευτεί» drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.

Στην κατάθεσή του ο 51χρονος φέρεται να έχει αφήσει σημαντικά κενά και η απάντησή του σε κομβικές ερωτήσεις των αστυνομικών είναι «δεν θυμάμαι».

Μεσολόγγι: Οι κινήσεις του κρεοπώλη

Να σημειωθεί ότι ο 51χρονος κρεοπώλης ήταν υπό κράτηση μέχρι το απόγευμα της Τρίτης, καθώς βρέθηκε στο αυτοκίνητό του ένα μαχαίρι και συνελήφθη για παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με το Mega, οι έρευνες επικεντρώνονται στις κινήσεις του 51χρονου κρεοπώλη, του ανθρώπου που φέρεται να είναι ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον αγνοούμενο.

Επίσης, τονίζεται ότι κλειδί στην υπόθεση είναι μια καταγραφή στις 20:40 από κάμερα της Ιόνιας Οδού, όπου φαίνεται το αυτοκίνητο του κρεοπώλη να κινείται στην παλιά εθνική οδό.

Μεσολόγγι: Καταγραφή από κάμερα

Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός, πως έχει καταγραφεί από τη συγκεκριμένη κάμερα, δεν εντοπίζεται σε κάμερα ασφαλείας από βενζινάδικο που υπάρχει λίγα μέτρα πιο κάτω.

Ως εκ τούτου, οι αστυνομικοί υποθέτουν πως ο κρεοπώλης έχει στρίψει νωρίτερα. Να σημειωθεί ότι οι έρευνες έχουν επεκταθεί στην λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου και στην ορεινή Ναυπακτία.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, δεν βρέθηκαν ίχνη αίματος στη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο του κρεοπώλη.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA