Μενού
peiraias sillifthentes
Οι συλληφθέντες στα δικαστήρια Πειραιά | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στον Εισαγγελέα στα δικαστήρια Πειραιά, οδηγείται ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος του Blue Horizon για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά που οδήγησε στον θάνατο τον 36χρονο Α.Κ.

Κατά την άφιξη των τεσσάρων στα δικαστήρια, όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, δημοσιογράφοι που κάλυπταν την υπόθεση, απευθύνθηκαν στους κατηγορούμενος ρωτώντας «Γιατί τον έσπρωξες; Γιατί τον έσπρωξες και έπεσε στη θάλασσα;»

Ανθρωποκτονία από κοινού

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (καπετάνιος, ύπαρχος, λοστρόμος και αξιωματικός καταστρώματος) και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού.

 

Η αιτία θανάτου

Πνιγμός είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη που έχασε τη ζωή του στον Πειραιά όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon, τον έριξαν στην θάλασσα από τον καταπέλτη του πλοίου.

Σύμφωνα με το eReportaz και το dikastikoreportaz οι ιατροδικαστές αποδίδουν την αιτία θανάτου του 36χρονου σε πνιγμό.

Ωστόσο το θύμα έφερε και χτυπήματα (κακώσεις) στο κεφάλι τα οποία τον οδήγησαν - όπως εκτιμάται - να χάσει τις αισθήσεις του και εν τελει να πνιγεί στο λιμάνι του Πειραιά.

Ακόμα δεν έχει διασαφηνιστεί εάν τα χτυπήματα αυτά προήλθαν από την εγκληματική και αναιτιολόγητη απώθηση την οποία δέχθηκε ο 36χρονος από τους υπαλλήλους του Blue Horizon ή κατά τη διάρκεια της πτώσης του από το πλοίο.

Τα ιατροδικαστικά ευρήματα αναμένεται να σταλούν στις δικαστικές Αρχές ενώ οι εξετάσεις στη σωρό του άτυχου άνδρα συνεχίζονται.

Δείτε επίσης:

Τι απαντά η Blue Star Ferries στο Reader για την ανακοίνωση περί «καμίας ευθύνης για το συμβάν»

Μαρτυρικός ο θάνατος του 36χρονου - Τον ρούφηξε η δίνη του Blue Horizon και εκσφενδονίστηκε

Αγανάκτηση στο Twitter για τη δήλωση Βαρβιτσιώτη: «Μεροκάματο είναι να πνίγεις ανθρώπους;»

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA