Μενού
Η κηδεία της 19χρονης στην Ξάνθη
Η κηδεία της 19χρονης στην Ξάνθη
  • Α-
  • Α+

Κηδεύτηκε η 19χρονη από την Ξάνθη, η οποία παρασύρθηκε από επιχειρησιακό όχημα αστυνομικού

Η κηδεία της νεαρής, που άφησε την τελευταία της πνοή μετά από μέρες νοσηλείας, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (14/12) στο χωριό Παλιός Ζυγός Ξάνθης, σε κλίμα βαθιά οδύνης. 

Όλοι οι συγχωριανοί της θανούσας συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της οικογένειας για να απευθύνουν τον τελευταίο χαιρετισμό στην άτυχη κοπέλα και να συλλυπηθούν τους οικείους της, σύμφωνα με το grtimes.gr.

Η τελετή έγινε σύμφωνα με τα μουσουλμανικά έθιμα που ακολουθούν οι Πομάκοι της περιοχής.

Η οικογένεια της νεαρής ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη στην υπόθεση και επιμένει να κατηγορεί τον αστυνομικό για εγκατάλειψή της, παρότι ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν το έκανε.

Σημειώνεται πως το δυστύχημα έλαβε χώρα στις 6 Δεκεμβρίου, αλλά ο αστυνομικός παραδόθηκε στις Αρχές δύο μέρες αργότερα. Μάλιστα, όταν κάλεσε το ΕΚΑΒ την ημέρα του τροχαίου φαίνεται να εμφανίστηκε ως μάρτυρας

Ο αστυνομικός κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, μετά την ομολογία του ότι είναι ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος στην Ξάνθη, από το οποίο σκοτώθηκε η άτυχη 19χρονη, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης έδωσε εντολή να παραμείνει υπό κράτηση, ενώ τού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.