Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Μεγάλη Τετάρτη αναμένεται να γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις τόσο για την κατάργηση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων όσο και το τι μέλλει γενέσθαι σε το sms.

Νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ενημέρωσε πως και τα δύο θέματα εξετάζονται από την κυβέρνηση και θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν αύριο Μεγάλη Τετάρτη.

Όπως ενημέρωσε και νωρίτερα το Reader.gr, φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» η άρση της απαγόρευσης των διαδημοτικών μετακινήσεων, από τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου. Την ίδια ημερομηνία ανοίγει και πάλι η εστίαση οπότε το πιθανότερο σενάριο είναι πως ταυτόχρονα θα απελευθερωθούν και οι διαδημοτικές μετακινήσεις. Το μέτρο που ισχύει δηλαδή πλέον το Σαββατοκύριακο θα επεκταθεί σε όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Ουσιαστικά η απαγόρευση για διαδημοτικές μετακινήσεις θα ισχύσει μέχρι και τη Μεγάλη Παρασκευή καθώς όπως έχει αποφασιστεί θα είναι ελεύθερες το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα.

Πότε καταργούνται τα SMS στο 13033

Με δεδομένο ότι από την προσεχή Δευτέρα (3/5) ανοίγει και η εστίαση (για την οποία δε θα χρειάζονται SMS), είμαστε πλέον πολύ κοντά στο να αποτελέσουν παρελθόν τα μηνύματα στον αριθμό 13033, είπε νωρίτερα το πρωί ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης. Αναφορικά με το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, σημείωσε πως θα ανακοινωθεί από τους αρμόδιους τις επόμενες μέρες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA