Μενού
  • Α-
  • Α+

«Πολλοί γνώριζαν πως ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αγενέστατος», λέει η ραδιοφωνική παραγωγός, Αθηναΐς Νέγκα, μετά την προφυλάκιση του γνωστού ηθοποιού για τα αδικήματα του βιασμού και της απόπειρας βιασμών εναντίον συναδέλφων του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέως και οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: «Η ελληνική Δικαιοσύνη λειτουργεί όπως πρέπει», λέει ο Σπύρος Μπιμπίλας

Η Αθηναΐς Νέγκα σχολίασε την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη στο Twitter, γράφοντας χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Πολλοί γνώριζαν πως ο Φιλιππίδης ήταν ένας αγενέστατος -σαφώς δεν ήξεραν τα υπόλοιπα. Θα μας βοηθήσει ωστόσο στο μέλλον ως κοινωνία να αποκτήσουμε αντανακλαστικά πιο ευαίσθητα στην αγένεια και μηχανισμούς αποκλεισμού κάτι απαράδεκτων τύπων».

Την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη σχολίασαν, ακόμη, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα κορίτσια που έζησαν τον εφιάλτη αλλά βρήκαν το θάρρος να βγουν μπροστά και να καταγγείλουν την υπόθεση. Από την πλευρά του ο Κώστας Αρζόγλου υποστήριξε ότι «ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι νεόπλουτος της εξουσίας».

https://twitter.com/athinaisnega/status/1420293303879315457?ref_src=twsrc^tfw
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA