Μενού
  • Α-
  • Α+

Καρολάιν, Γαρυφαλλιά, Αννα. Τρεις γυναίκες, τρεις δολοφονίες, τρεις γυναικοκτονίες. Μέσα σε δύο μήνες η χώρα μας έχει θρηνήσει τρεις γυναίκες, που έπεσαν νεκρές από τα χέρια των συζύγων τους και του σύντροφού τους. Δραματικές στιγμές, ημέρες ανείπωτης θλίψης για τρεις γυναίκες, που έχασαν τη ζωή τους από τους ανθρώπους που μέχρι την ώρα τους εγκλήματος ήταν οι συνοπιδοιπόροι τους στη ζωή. 

Οι αναλύσεις και οι ανακρίσεις δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να καλύψουν ένα τεράστιο θέμα, το οποίο η χώρα μας πρέπει να αντιμετωπίσει άμεσα, ώστε να μην βρεθούν στην ίδια θέση και άλλες γυναίκες.

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Νεκρή η 20χρονη Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο 

Ήταν 11 Μαΐου 2021 όταν η Καρολάιν Κράουτς βρέθηκε νεκρή δίπλα στο μωρό της στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά. Επειτα από 37 ήμερες, ο σύζυγός της, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που είχε μεταβεί στην Αλόννησο για το μνημόσυνο της συζύγου του, μετέβη συνοδεία αστυνομικών στη ΓΑΔΑ και ομολόγησε στους αστυνομικούς πως ο ίδιος ήταν αυτός που σκότωσε την 20χρονη. Μέχρι εκείνη την ημέρα ο πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, υποστήριζε ότι η οικογένειά του είχε πέσει θύμα κλοπής.

Στις 22 Ιουνίου κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία της δολοφονίας της συζύγου του και του σκυλιού τους. Οι αντιδράσεις ήταν εντονότατες και η απονομή δικαιοσύνης αναμένεται ενώ η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται ακόμη. Στο επίκεντρο βρέθηκε και η μικρή Λυδία, της οποίας η κηδεμονία δόθηκε στους γονείς της Καρολάιν, που μένουν στην Αλόννησο.

Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Ο 30χρονος σύντροφος της Γαρυφαλλιάς ομολόγησε το έγκλημα

Στις 17 Ιουλίου 2021, η 26χρονη Γαρυφαλλιά εντοπίζεται νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο. Ήταν εκεί για διακοπές. Λίγες ώρες αργότερα ο φίλος της συνελήφθη από την Αστυνομία. Ο 30χρονος φίλος της ομολόγησε στους αστυνομικούς τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς: «Ηταν η κακιά η ώρα».

Σύμφωνα, πάντως, με τον ιατροδικαστή, Ηλία Μπογιόκα, που εξέτασε το άψυχο σώμα της νεαρής κοπέλας: «Η Γαρυφαλλιά έφερε εκδορές άνω άκρων και στην οπίσθια πλευρά του σώματος, κακώσεις στην κεφαλή, μια κάκωση πιθανόν από γροθιά ή χαστούκι, στην πίσω πλευρά, αλλά και στην μπροστινή πλευρά της κεφαλής είχε ένα σκίσιμο από τα βράχια ενώ είχε και εκδορές διαφορετικών κατευθύνσεων στους γλουτούς που σημαίνει ότι σύρθηκε. Δεν ήταν απλή πτώση».

Η ιατροδικαστική έκθεση του Ηλία Μπογιόκα δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Ο 30χρονος γρονθοκόπησε τη σύντροφό του τόσο πολύ που εκείνη δεν μπορούσε να αντιδράσει. Και όπως ήταν πεσμένη στο έδαφος, σύμφωνα με τα τραύματα στη σορό της, δεν σταμάτησε. Την έπιασε, την έσυρε στα βράχια και την πέταξε στη θάλασσα ενώ ήταν ακόμα ζωντανή.

Δολοφονία στη Δάφνη: «Σκότωσα την Αννα γιατί τη ζήλευα» είπε ο σύζυγός της

30 Ιουλίου 2021. Η Αννα πέφτει νεκρή από πολλαπλά μαχαιρώματα από τον ίδιο της τον σύζυγο μέσα στο σπίτι τους στη Δάφνη. Ήταν μόλις 32 ετών, μητέρα ενός 7χρονου αγοριού. Ενα ειδεχθές έγκλημα με τον 35χρονο δράστη, αυτή τη φορά να μην κρύβεται, αλλά να πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και να δηλώνει την πράξη του, επειδή, όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, ζήλευε!

Οι αστυνομικοί βρήκαν το μαχαίρι του εγκλήματος ενώ στην πρώτη του κατάθεση ο δράστης ανέφερε ότι ξύπνησαν το πρωί, άρχισαν να καυγαδίζουν κι έφτασε στο σημείο να τη σκοτώσει. Το 7χρονο παιδί της οικογένειας δεν βρισκόταν στο σπίτι την ώρα του εγκλήματος ενώ ο καθ' ομολογίαν δράστης έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της συζύγου του στη Δάφνη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA