Μενού
  • Α-
  • Α+

Σοκαρισμένη εξακολουθεί να είναι η κοινή γνώμη από την αποκάλυψη πως ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και πρώην (πλέον) μέλος της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα», Στάθης Παναγιωτόπουλος, διέρρευσε σε πορνογραφικά σάιτ φωτογραφίες και βίντεο με σεξουαλικό περιεχόμενο πρώην συντρόφου του. Η 30χρονη γυναίκα που είδε τις πιο προσωπικές της στιγμές να δημοσιοποιούνται σε πορνογραφικά sites από τον πρώην σύντροφό της, μίλησε στο MEGA και περιγράφει όλα όσα συνέβησαν.

Διαβάστε ακόμη: Στάθης Παναγιωτόπουλος: «Σπάνια η ποιότητα της πρώην συντρόφου, μας ζήτησε συγγνώμη» λέει ο Κανάκης των Ράδιο Αρβύλα

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία κατήγγειλε τον παρουσιαστή ότι ανέβαζε σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου βίντεο και φωτογραφίες από τις ιδιωτικές τους στιγμές… ακόμα και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους. «Είμαι σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, υφίσταμαι μεγάλη πίεση, στεναχωριέμαι να αναπαράγω τα ίδια δυσάρεστα γεγονότα που έζησα. Νιώθω προδομένη. Δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι ο άνθρωπος που εμπιστεύτηκα θα με πρόδιδε και θα με εξέθετε έτσι» σημείωσε. Η νεαρή κοπέλα μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει στέλνει ένα δυνατό μήνυμα και σε άλλες γυναίκες που πιθανότατα έχουν υποστεί το ίδιο…να βγουν να μιλήσουν!

«Έχω ακολουθήσει τη νόμιμη οδό, εμπιστεύομαι τη Δικαιοσύνη, πρέπει όλες οι κοπέλες να έχουν το θάρρος να μιλάνε όπως μίλησα και εγώ. Αυτά τα φαινόμενα πρέπει να σταματήσουν» πρόσθεσε η 30χρονη. Η νεαρή κοπέλα, η οποία έχει κινηθεί νομικά από το 2019 αναμένει με τον καινούργιο χρόνο την εκδίκαση της πολύ σοβαρής αυτής υπόθεσης, η οποία της έχει αφήσει ψυχικά τραύματα Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδέχτηκε τα όσα έκανε και δήλωσε μετανιωμένος, την ώρα που η δικηγόρος της 30χρονης ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

«Είχα ενημερώσει τη σύζυγό του πριν παντρευτούν»

Νωρίτερα, η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είχε μιλήσει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star, όπου και αποκάλυψε ότι είχε ενημερώσει την σύζυγο του Παναγιωτόπουλου σε συνάντηση που είχαν οι τρεις τους, την εποχή που έγινε η καταγγελία στις Αρχές. Οπως δήλωσε η καταγγέλλουσα στην εκπομπή «σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω ότι είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του, σε μια τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν, παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν...».

Ακολούθως, η κοπέλα έδωσε νέες λεπτομέρειες για τη δράση του κι αναφέρθηκε και στους συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» επιβεβαιώνοντας πως είχαν άγνοια καθώς «δεν τους το είχε πει γιατί ντρεπόταν». Ολόκληρη η δήλωσή της στην εκπομπή έχει ως εξής: «Σε δύο κανάλια σε γνωστές ιστοσελίδες του διαδικτύου χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, δήλωνε ότι είναι άντρας 55 ετών τότε και ενδιαφέρεται για γυναίκες. Χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο ένα άσχετο αντρικό όνομα. Εκεί αφού με ενημέρωσε η γνωστή μου για την ύπαρξη βίντεο στο οποίο με αναγνώρισε, βρήκα τέσσερα βίντεο και 300 φωτογραφίες τα οποία είτε του είχα στείλει για προσωπική χρήση, είτε τα τραβούσε μόνος του. Δεν γνώριζα ότι θα τα δημοσιοποιήσει.

Μεγάλο μέρος από το υλικό είχε τραβηχτεί με τη συγκατάθεσή μου και άλλο εν αγνοία μου, δεν υπήρχαν όμως κρυφές κάμερες και αυτό θέλω να το πω. Τον εμπιστεύτηκα και με πρόδωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις γυναίκες που βγήκαν να μιλήσουν και με τη μαρτυρία τους να στηρίξουν τα όσα πέρασα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, το τηλέφωνό μου χτυπάει συνεχώς, θα ήθελα μέσα από την εκπομπή σας να ζητήσω να μη με ενοχλούν. Οταν νιώσω έτοιμη θα μιλήσω από μόνη μου. Είναι πολύ δύσκολο και στενάχωρο να μαθαίνεις πως πιθανόν μεγάλος αριθμός ατόμων και επαγγελματιών που εργάζονται στο Ράδιο Αρβύλα μπορεί να χάσουν τη δουλειά τους, όμως αυτό θα έπρεπε να το σκεφτεί ο ίδιος ο Στάθης πριν κάνει όσα έκανε.

Οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση, δεν το γνώριζαν. Μου το είχε πει και ο ίδιος ο Στάθης, δεν τους είχε ενημερώσει γιατί ντρεπόταν. Μάλιστα, από το διάστημα που ήμασταν μαζί δεν είχα καταλάβει ότι έκαναν κολλητή παρέα εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι. Λυπάμαι αλλά γι’ αυτό δεν φταίω εγώ. Αντίστοιχα όπως σας είπα και χθες και εγώ δεν απευθύνθηκα σε δημοσιογράφους γιατί σκέφτηκα ότι θα τον καλύψουν και δεν θα με πιστέψουν. Πάλευα τρία χρόνια για να κατέβουν τα βίντεο και ακόμα αναδημοσιεύονται.

Θέλω να ακούσουν την επιθυμία μου και να σεβαστούν την ψυχολογία μου γιατί δεν είμαι καλά. Αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω και όσοι ασχολούνται με την υπόθεση να το σεβαστούν. Δεν είναι η ώρα να πούμε κάτι παραπάνω. Αν υπάρχουν και άλλες κοπέλες έστω και ανώνυμα ας μιλήσουν ή ας επικοινωνήσουν και με τη δικηγόρο μου».

Κανάκης: «Σπάνια η ποιότητα αυτής της κοπέλας - Μας ζήτησε μέχρι και συγγνώμη»

Με την πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου επικοινώνησε από την πλευρά του ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» Αντώνης Κανάκης. «Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, αποκάλυψε πως η 30χρονη ζήτησε συγγνώμη «για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της». Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε και στο blog του Χρήστου Κιούση στο gazzetta.gr τονίζοντας πως ήταν «πολύ ουσιαστικό» ενώ σημείωσε πως οι Ράδιο Αρβύλα είναι στο πλευρό της 30χρονης.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη: 

«Επικοινωνήσαμε εχθές με τη γυναίκα που υπέστη και ακόμα υπομένει, τη χυδαία κακοποίηση.

Μας συγκλόνισε η σεμνότητα της και ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ. 

Έφτασε στο σημείο να μας ζητήσει συγγνώμη για τη δύσκολη θέση που έχουμε έρθει εμείς. Τέτοια είναι η σπάνια ποιότητά της.

Ο Χρήστος έγραψε ένα πολύ ουσιαστικό κείμενο και από αυτό, το μόνο που θέλω να επαναλάβω είναι το ότι, αν τυχόν μέχρι εχθές ήταν μόνη της σε όλο αυτό, πλέον δεν είναι. Είμαστε δίπλα της με όλους τους τρόπους.

Δεν μπορώ παράλληλα να μην σας εκφράσω, πόσο μας έχετε συγκινήσει με όλα τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που μας στέλνετε. Αυτήν την αγκαλιά που μας προσφέρετε, την έχουμε τόσο πολύ ανάγκη ως άνθρωποι αυτή τη στιγμή και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε με όλη μας την καρδιά. 

Η λύπη μας για όλο αυτό που και εσείς βιώνετε, για το ότι η δουλειά μας και η εκπομπή μας έγιναν το όχημα για μπει αυτός ο άνθρωπος στο σπίτι σας, να τον αγαπήσετε εσείς και τα παιδιά σας, δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια».

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAntonisKanakisOfficial%2Fposts%2F469810637839818&show_text=true&width=500«Όποια νομική, ψυχολογική ή άλλη αρωγή του θύματος την αναλαμβάνουμε εμείς. Ό,τι χρειάζεται για να δικαστεί τίμια αυτή η υπόθεση, όποια νομικά και επιστημονικά εργαλεία χρειάζεται η δικηγόρος της, όλα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Δεν θα είναι ποτέ ξανά μόνη της απέναντι σε αυτόν που τόσο άδικα την έβλαψε», είχε γράψει ο Χρήστος Κιούσης στο blog. Ταυτόχρονα τόνιζε πως «η απάντηση στην ερώτηση του τίτλου "πώς γίνεται να μην ξέρατε;" είναι τόσο απλή. Ο άνθρωπος που έκανε τις πράξεις τις οποίες τώρα παραδέχεται δεν τις μοιράστηκε ποτέ με κανέναν. Ήξερε φαντάζομαι, ότι δεν θα μπορούσε να τις μοιραστεί με τον Αντώνη, τον Γιάννη, εμένα ή όποιον άλλο πίσω από τις κάμερες συνεργάτη μας διατηρώντας την ανωνυμία και την ατιμωρησία του. Και τα έκανε όλα κρυφά. Και δυστυχώς δεν έκανε μόνο αυτά, όπως μαθαίνουμε από πρόσθετες καταγγελίες. Και δυστυχώς δεν ξέρουμε τι άλλο μπορεί να έκανε που θα καταγγελθεί από δω και μπρος. Αλλά έτσι πρέπει! Να καταγγελθούν όλα και να βγουν όλα στο φως. Και άσχετα αν το στομάχι μας πάει να σπάσει από τη στεναχώρια και το θυμό, άσχετα αν αηδιάζουμε μπροστά στο βόθρο των πράξεων του, αυτό το καπάκι δεν θέλουμε να κλείσει σκεπάζοντας και κουκουλώνοντας άλλα θύματα». 

«Πόσο εύχομαι να μας είχες βρει»

Στο Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης (14/12) ο Αντώνης Κανάκης είχε αναφερθεί στην 30χρονη που κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο λέγοντας «αγάπη μου δεν έχεις κανένα λόγο να νιώθεις άσχημα». «Δεν έτυχε ποτέ να γνωρίσουμε αυτή την κοπέλα. Δεν έχουμε γνωρίσει κοπέλα που είχε σχέση στο παρελθόν και τώρα μαθαίνουμε τι βίωσε. Επειδή την άκουσα και με συγκίνησε όταν λέει ότι μέσα σε αυτό το πράγμα νιώθει άσχημα, αγάπη μου δεν έχεις απόλυτο κανένα λόγο να νιώθεις άσχημα, μπράβο σου που κινήθηκες νομικά ασχέτως με το αν ακόμα περιμένεις τη δικαίωση. Θέλουμε να σου πούμε ότι είμαστε εδώ σε οποιοδήποτε επίπεδο και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου. Επίσης πόσο πολύ θα ήθελα, γιατί μέσα σε όλο αυτό που τραβάς δήλωσες πως δεν γνωρίζει κανείς όπως σου είπε ο ίδιος ούτε η οικογένειά του ούτε και εμείς, πόσο εύχομαι να είχες έρθει και να μας είχες βρει να μας έλεγες τι συνέβη», ανέφερε. 

Οι καταγγελίες 

Όλα ξεκίνησαν τη Δευτέρα (13/12) όταν μέσω του Twitter έγινε γνωστή η καταγγελία της πρώην συντρόφου του Παναγιωτόπουλου, για διαρροή βίντεο και φωτογραφιών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Η 30χρονη έφτασε την υπόθεση μέχρι τα δικαστήρια και περιμένει τη δικαίωση στη δικάσιμο του Φεβρουαρίου του 2022. Η καταγγελία έφερε και το τέλος της συνεργασίας με τους Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να δηλώνει πως είναι στο πλευρό της κοπέλας για οτιδήποτε χρειαστεί. Η παραδοχή του Στάθη Παναγωτόπουλου πως «έκανα την πράξη αυτή υπό την επήρεια κακής συγκυρίας στη ζωή μου, χωρίς πρόθεση να βλάψω, να προσβάλλω ή να ζημιώσω κανέναν» δεν έπεισε την 30χρονη σήμερα γυναίκα που έκανε την καταγγελία η οποία συγκλόνισε αποκαλύπτοντας πως σκέφτηκε στο παρελθόν ακόμα και να προβεί στο απονενοημένο διάβημα. Η γυναίκα διαπίστωσε πως σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου είχαν αναρτηθεί 4 βίντεο και 300 φωτογραφίες και στη συνέχεια έκανε καταγγελία στις Αρχές. 

Επίσης την Τρίτη (14/12) η Ευγενία Μπαλωματή κατήγγειλε μέσω Facebook ότι παρενοχλήθηκε όταν ήταν 15 ετών από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Και η τραγουδίστρια Chrysa υποστήριξε πως παρενοχλήθηκε από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όταν ήταν 17 ετών«Δεν είχα μιλήσει σε κανέναν ήταν μια τραυματική εμπειρία. Όταν συνέβη το περιστατικό είχα μάρτυρες μπροστά, δεν δίστασε να το κάνει ακόμα και μπροστά στους φίλους μου. Ήταν λεκτική σεξουαλική παρενόχληση. Προσπάθησε αρχικά να με προσεγγίσει ευγενικά ρωτώντας το όνομά μου και στη συνέχεια μου είπε διάφορα πράγματα, τα οποία δεν νομίζω ότι αρμόζουν στην τηλεόραση. Δεν με ακούμπησε καθόλου, αλλά το τι έλεγε το στόμα του, δεν θέλω να πω. Ήμουν 17 χρονών τότε ανήλικη, ο λόγος που βγαίνω και τα λέω τώρα δεν είναι για την προσωπική μου προβολή, αλλά για όλες τις κοπέλες που βρίσκονται εκεί έξω και έχουν βιώσει αυτό το πράγμα από τον ίδιο είτε από κάποιον διαφορετικό άντρα. Επειδή γνωρίζω πως είναι να θυμάσαι αυτές τις καταστάσεις και να τρέμεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA