Μενού
  • Α-
  • Α+

«Την έδειραν οι αστυνομικοί. Η Ρούλα έχει φάει μπουνιές στο πρόσωπο. Δεν μπορεί να περπατήσει», ισχυρίστηκαν, μιλώντας στο Star, μητέρα και αδερφή της, που την επισκέφθηκαν στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται για τη δολοφονία με μεγάλη ποσότητα κεταμίνης της 9χρονης Τζωρτζίνας. Μάλιστα, προχώρησαν ακόμη παραπέρα υποστηρίζοντας ότι θα μιλούν για τον ξυλοδαρμό της για να μην περάσει στα... ψιλά η επίθεση εναντίον της. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ρούλα Πισπιρίγκου: «Ο Μάνος φοβάται μην πάει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του»

Ο επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, στο άκουσμα αυτής της καταγγελίας ανέφερε στην οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου ότι μπορεί να πάει στην Εισαγγελία για να κάνει καταγγελία και να διερευνηθούν τα λεγόμενά τους. Ομως, η Ρούλα Πισπιρίγκου διέψευσε όσα είχαν πει νωρίτερα για τον ξυλοδαρμό της η μητέρα και η αδερφή της. Οι αστυνομικοί έδειξαν στην 33χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και ερευνάται για τους θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας τα αποσπάσματα από την τηλεοπτική εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» με την ίδια να απαντά ότι δεν ισχύουν. Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να τηλεφώνησε από καρτοτηλέφωνο μέσα στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών στην μητέρα της και να αντέδρασε ζητώντας της εξηγήσεις για όσα είπε περί υποτιθέμενων χτυπημάτων από αστυνομικούς. 

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το Τμήμα Εκβιαστών σχηματίζει δικογραφία για τα καταγγελλόμενα από την μάνα και την αδελφή Πισπιρίγκου. Στο πλαίσιο της διερεύνησης των καταγγελλομένων η Ρούλα Πισπιρίγκου εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει ξυλοδαρμός

Μάλιστα, το ερώτημα πού προκύπτει είναι γιατί η μητέρα και η αδερφή της δεν έκαναν τις καταγγελίες για τον ξυλοδαρμό της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν την επισκέφθηκαν χθες, καθώς οι δημοσιογράφοι τις περίμεναν, τις πλησίασαν αλλά απάντησαν: «Κάντε μας τη χάρη»... 

Τι ισχυρίστηκε η μητέρα και η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον ξυλοδαρμό της

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου βγήκε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και κατήγγειλε «η Ρούλα όταν τη συνέλαβαν της είπαν ότι το βράδυ θα την έχουν αφήσει από την Ασφάλεια. Αυτό δεν συνέβη. Ανέβηκα στην Αθήνα και είδα το παιδί μου χτυπημένο. Στο πρόσωπο είχε φάει μπουνιές. Τα πλευρά της είναι κατάμαυρα». «Δεν μπορεί να σταθεί, δεν κοιμάται και δεν τρώει, τι συμπεριφορά είναι αυτή και από ποιον. Της τραβάγανε τα μαλλιά και της έλεγαν "πουτ@@@ ομολόγησε", "δεν το έκανα" έλεγε εκείνη» πρόσθεσε η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Όταν την είδα πονούσε φρικτά και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Αυτά έγιναν μετά τη σύλληψη της. Πονάει το παιδί μου» τόνισε η μητέρα της. Από την πλευρά της η αδερφή της Ρούλας ισχυρίστηκε: «Είδα ότι ηταν ταλαιπωρημένη. Φαινόταν χτυπημένη. Τη ρωτήσαμε αν την χτύπησαν, από φόβο δεν μας απαντούσε αλλά έδειχνε με τα μάτια της τα σημεία γιατί φοβόταν τους αστυνομικούς. Εγώ θα το κυνηγήσω μέχρι τέλους».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA