Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια. Μετά τη σύλληψη του 43χρονου ηλεκτρολόγου πλοίων στην Κόρινθο, εκτελέστηκαν τα τέσσερα εντάλματα που είχαν εκδοθεί μετά την κατάθεση του παιδιού που αναγνώρισε τους βιαστές. Τα τέσσερα πρόσωπα που συνελήφθησαν είναι ηλικίας 35, 39, 43 και 55 ετών και χαρακτηρίζονται ως υπεράνω υποψίας αφού κάποιοι έχουν παιδιά, εργάζονται και έχουν υψηλά εισοδήματα. 

Διαβάστε ακόμη: Σεπόλια: Κανένα επισκεπτήριο, το έριξε στο σκάκι ο Ηλίας Μίχος – Τα τρία πράγματα που κάνει στη φυλακή

Οι τέσσερις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι απέκτησαν επαφή με τη 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκαν μαζί της και τη βίασαν. Το απόγευμα της Παρασκευής (4/11) οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο 55χρονος, με την κατηγορία για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ' εξακολούθηση. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές (laptop), δύο υπολογιστές tablet, τρεις φορητές μονάδες οπτικοακουστικού υλικού (USB), ένας σκληρός δίσκος, μία κάρτα μνήμης και κινητό τηλέφωνο.

Ποιος είναι 55χρονος προπονητής 

Ο 55χρονος Α.Μ. είναι υπεύθυνος προσωπικού σε κατάστημα τροφίμων στα Σεπόλια που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα. Παράλληλα, φέρεται να χρημάτισε και τεχνικός διευθυντής ακαδημιών ποδοσφαίρου. Τελευταία ήταν προπονητής της ομάδας του σούπερ μάρκετ όπου ήταν υπεύθυνος προσωπικού, στο εργασιακό πρωτάθλημα. Ο ίδιος είχε παρουσιαστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ στις 16 Οκτωβρίου και κατέθεσε πως είχε επικοινωνήσει με την 12χρονη αλλά δεν την συνάντησε. Οι ισχυρισμοί του φαίνεται πως καταρρίφθηκαν από την έρευνα και συνελήφθη

Ποιος είναι ο 39χρονος σεκιουριτάς 

Ο 39χρονος Σ.Α. είναι χωρισμένος, πατέρας 9χρονου παιδιού, και εργάζεται ως συνοδός ασφαλείας υπάλληλος σε εταιρεία σεκιούριτι. Κατοικεί στο Νέο Ηράκλειο και τις προηγούμενες ημέρες είχε εμφανιστεί αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ υποστηρίζοντας πως είχε μιλήσει με την 12χρονη αλλά δεν είχε συναντηθεί μαζί της. Αποδείχθηκε πως έλεγε ψέματα, καθώς η 12χρονη τον αναγνώρισε ως βιαστή της, ενώ υπήρξαν και τα σχετικά στοιχεία από την έρευνα που έκανε η Αστυνομία

Από τις φωτογραφίες που ανέβαζε στα social media φαίνεται πως ήταν λάτρης των μηχανών και του κυνηγιού. Ταξίδευε και φωτογραφιζόταν με σκυλιά τα οποία είχε για να κυνηγάει. Μάλιστα είχε εθνικιστικές και ρατσιστικές αναρτήσεις στα social media. Ενδεικτικά:

  • «Δεν θέλω αιτήματα φιλίας και φιλίες με άθεους, αιρετικούς, αντίχριστους, κόκκινους, μαρξιστές, αλληλέγγυους, άτομα αμφιβόλου φύλου, μισέλληνες και φιλότουρκους. Δεν έχουμε τίποτα κοινό. Ειμαι Ελλην, χριστιανός ορθόδοξος». 
  • «Οταν σε θέλουν πρόβατο παίξε το παιχνιδάκι τους και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή δείξε τους πως είσαι λύκος»
  • «Υπάρχει ζωή μετά θάνατον; Άγγιξε την κόρη μου και θα μάθεις» 

Ποιος είναι ο 35χρονος εισοδηματίας 

Ο 35χρονος Ι.Δ. δηλώνει εισοδηματίας και υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του ακίνητα στον Κορυδαλλό, την περιοχή όπου και συνελήφθη. Κατηγορείται ότι βίασε τη 12χρονη τρεις φορές. Η κατηγορία που του αποδίδεται είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση. Από την έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία λάπτοπ, ένα τάμπλετ και δύο κινητά τηλέφωνα. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA