Ο θάνατος του Λορέντζο Καριέρε σε ηλικία μόλις 51 ετών έχει σκορπίσει θλίψη και ο καλός του φίλος Γιώργος Ελεύθερας με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2002 στο ριάλιτι Bar του Mega και «κόλλησαν» με τη μία, εξέφρασε τη στενοχώρια του μέσα από νέα ανάρτηση στο Instagram.
Διαβάστε επίσης - «Δυστυχώς μου την έκανες»: Το σπαρακτικό αντίο του Τζώνυ Θεοδωρίδη στον Λορέντζο Καριέρε
«Όταν θα ξανά ανταμώσουμε εκεί ψηλά, θα τραγουδήσουμε ξανά εκείνο το τραγούδι που σου άρεσε πολύ και το αφήσαμε στη μέση. Νίκος, Γιώργος, Λορένζο», έγραψε ο Γιώργος Ελεύθερας, συνοδεύοντας την ανάρτησή του από μια ραγισμένη καρδιά σε emoji.
Άλλωστε, ο Λορέντζο και ο Γιώργος - αμέσως μετά το Bar - είχαν δημιουργήσει μαζί με τον αδερφό του Γιώργου, τον Νίκο, το συγκρότημα «Φίλοι για Πάντα», το οποίο γνώρισε επιτυχία με τραγούδια όπως το ομότιτλο «Φίλοι για Πάντα», το «Ταινία Φαντασίας», το «Κράτα με πλάι σου» και το «Τα σενάρια».
- Σκληρή απάντηση Acun Medya στην αγωγή-μαμούθ του Φλώρου: Παραλήπτης της αγωγής και ο ΣΚΑΪ
- Τι ομάδα ήταν οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας από το 1974 έως σήμερα
- Η πρώτη πολιτική κωλοτούμπα έγινε στη ΔΕΘ το 1985 από τον Ανδρέα Παπανδρέου
- Δημιουργήθηκε όντως ο πρώτος φραπές στη ΔΕΘ το 1957; Η ταινία που αποδεικνύει το αντίθετο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.