Μενού
Ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Τάσος Χαλκιάς σε θεατρική παράσταση
Ο Σταμάτης Γαρδέλης και ο Τάσος Χαλκιάς σε θεατρική παράσταση | (NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ)
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε στην Αναστασία Ζάρκα, δημοσιογράφος της εκπομπής «Το Πρωινό», για τον Σταμάτη Γαρδέλη και την πρόσφατη νοσηλεία του στο «Δαφνί».

«Αλίμονο αν δεν έβγαινε! Δεν είναι τρελός ο Σταμάτης, έχει όμως την τάση να παίζει κάτι τέτοιο! Το λέω με όλη την καλή μου διάθεση, αλλά επειδή είναι φίλος μου και με κρίνει, μπορώ να τον κρίνω κι εγώ. Ο Σταμάτης προέβη σ’ αυτή την ενέργεια αυτοβούλως, διότι οπωσδήποτε μέσα από την εξουσία του κράτους δέχθηκε μία πίεση, ανώτερη από αυτό που μπορούσε να αντέξει.

Νομίζω, ότι ήταν μία διέξοδος γι’ αυτόν να καταφύγει προς εκείνη την μεριά. Είναι ο ιδιαίτερος Σταμάτης μας και όλα αυτά τα οποία γίνανε, γίνανε μέσα από τον χαρακτήρα του Σταμάτη τον οποίο αγαπώ και τιμώ ιδιαιτέρως» είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

Ο ηθοποιός μίλησε και για το νομοσχέδιο αναφορικά με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και ανέφερε πως δεν τον αφορά, ωστόσο εξέφρασε την αντίθεσή του ως προς την υιοθεσία παιδιών.

Τέλος, ο Τάσος Χαλκιάς μίλησε και για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου, τονίζοντας πως δε θα πάει στο μνημόσυνό της, ενώ είπε πως δεν νιώθει ότι πρέπει να την αποχαιρετάει με διάφορους τρόπους, καθώς ακόμη είναι κοντά του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA