Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τζόνι Ντεπ βρέθηκε στα παρασκήνια της συναυλίας του Τζεφ Μπεκ στο Royal Albert Hall και έκανε πάρτι με την πρώην σύντροφό του σούπερ μόντελ, Κέιτ Μος, μετά την ερμηνεία του επί σκηνής, μερικές ημέρες αφότου εκείνη κατέθεσε υπέρ του σταρ στο δικαστήριο, ενώ αναμένεται και η απόφαση των ενόρκων στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του, Αμπερ Χερντ.

Διαβάστε ακόμη: Τζόνι Ντεπ: «Ροκάρει» στη σκηνή περιμένοντας την απόφαση στην δίκη του με την Αμπερ Χερντ

Η 48χρονη Κέιτ την περασμένη εβδομάδα κατέθεσε στη δίκη του Ντεπ απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ, ότι δέχθηκε επίθεση από τον ηθοποιό όταν ήταν σε σχέση τη δεκαετία του 1990. Και η Μος χθες βράδυ έδειξε και πάλι δημόσια την υποστήριξή της στον πρώην αγαπημένο της -με τον οποίο διατηρεί καλές σχέσεις- πηγαίνοντας στο Royal Albert Hall Venue του Λονδίνου για να τον ακούσει να ερμηνεύει διασκευές των John Lennon, Marvin Gaye και Jimi Hendrix μαζί με τον 77χρονο Μπεκ.

https://www.dailymail.co.uk/embed/video/2698537.html

Η Μος, σύμφωνα με τη Daily Mail, έφτασε στον χώρο νωρίς, γύρω στις 8 το βράδυ, 90 λεπτά πριν ο Ντεπ ανέβει στη σκηνή, βγαίνοντας από μια μπλε Mercedes και συνοδευόμενη από την ασφάλεια στην είσοδο της σκηνής.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Τι κατέθεσε η Κέιτ Μος

Η Κέιτ Μος... δίκασε μέσα σε τρία λεπτά την Αμπερ Χερντ. Οι δικηγόροι του Τζόνι Ντεπ έχουν πολλούς λόγους να πανηγυρίζουν καθώς το λάθος της ηθοποιού να αναφερθεί στο μοντέλο της κόστισε ακριβά στο δικαστήριο. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Χερντ είχε μιλήσει ενώπιον των δικαστών για μια φήμη, σύμφωνα με την οποία ο σταρ του Χόλιγουντ είχε ασκήσει βία στο σούπερ model ενώ ήταν ζευγάρι, τη δεκαετία του 1990. Ομως η Κέιτ Μος κατέθεσε στο δικαστήριο και διέψευσε τα λεγόμενά της.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», είχε πει η Αμπερ Χερντ την προηγούμενη εβδομάδα. Όπως ήταν αναμενόμενο, οι συνήγοροι του Τζόνι Ντεπ δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ζήτησαν να καταθέσει η Κέιτ Μος, η οποία και διέψευσε τους ισχυρισμούς της Άμπερ Χερντ, σε μια δικαστική διαμάχη η οποία ενδέχεται να της κοστίσει 50 εκατομμύρια δολάρια σε περίπτωση που χάσει.

Καταθέτοντας μέσω βιντεοκλήσης, η Κέιτ Μος περιέγραψε τις διακοπές της με τον Τζόνι Ντεπ στη Τζαμάικα, εξηγώντας ότι η πτώση της οφείλονταν σε ατύχημα και όχι σε κακοποιητική συμπεριφορά. «Φεύγαμε από το δωμάτιο. Ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», είπε το διάσημο μοντέλο, σε μια κατάθεση «αστραπή» που διήρκησε μόλις τρία λεπτά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA