Μενού
  • Α-
  • Α+

Τεταμένο είναι το κλίμα τις τελευταίες ημέρες στο Survivor, με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης να έρχονται συνεχώς σε αντιπαράθεση. Πρωταγωνιστές ενός ακόμη καυγά ήταν στο επεισόδιο της Μεγάλης Δευτέρας (18/4) ο Αρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας, οι οποίοι λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια και την παραγωγή να τους χωρίζει και να τους αποβάλει. Ωστόσο, αυτός δεν ήταν ο μόνος καυγάς, με τους παίκτες της Κόκκινης ομάδας να στήνουν στον τοίχο την Ασημίνα Χατζηανδρέου, κατηγορώντας την για την επιλογή της να ψηφίσει τον Γιώργο Κατσαούνη.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Τα στατιστικά των παικτών και η απορία για το αν ψήφισαν αγωνιστικά οι Κόκκινοι

«Από την Ασημίνα δεν περίμενα να πάρω ψήφο. Δεν έχει φιλικό επίπεδο. Κοιτάει να φτάσει τελικό με οποιονδήποτε τρόπο. Αλλιώς δεν θα μου την κάρφωνε σε συνωμοσία με τους υπόλοιπους. Δεν ξέρει τι πάει να πει η λέξη φιλία, όπου φυσάει ο άνεμος είναι», ανέφερε ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Μην το παίζεις και φίλη στον Γιώργο. Ότι εμείς είμαστε αδέρφια, ότι εμείς είμαστε μαζί... Και μετά τον καρφώνεις πισώπλατα» ανέφερε με τη σειρά της η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

«Δεν ξέρω τι λέτε με τα παιδιά. Είμαι μόνη μου, δεν νιώθω ότι ανήκω κάπου. Δεν κάθομαι καν με τα παιδιά. Δεν θα απολογηθώ, με έχετε στήσει στον τοίχο, δεν είμαι σε καμία ομάδα», είπε η Ασημίνα, απαντώντας στις κατηγορίες των συμπαικτών της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA