Μενού
  • Α-
  • Α+

Αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα του ΑΝΤ1. Μετά την αποχώρηση του Κρίστοφερ Μάϊνους που αποχώρησε από το κανάλι της οικογένειας Κυριακού τον περασμένο Γενάρη, παρελθόν αποτελεί πλέον από τη θέση του CEO του σταθμού και ο Μπερτ Χάμπετς. Τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στον ΑΝΤ1, τα ΑΝΤ1 Studios και το θεματικό ψυχαγωγικό κανάλι του ομίλου Makedonia tv αναλαμβάνει ο έμπειρος Γιώργος Λεβέντης.

Διαβάστε ακόμη: Stranger Things: Εκτόξευσε το Running Up That Hill στο βρετανικό chart - Το ευχαριστήριο μήνυμα της Kate Bush

Πάντως πηγές από το Μαρούσι και από τα Σπάτα αναφέρουν πως θα υπάρξει και συνέχεια των αλλαγών και στις αμέσως κατώτερες ηγετικές βαθμίδες. Τα δύο στελέχη από το εξωτερικό εάν και πολύ έμπειρα χρεώνονται εν μέρει τις επιλογές που έγιναν στο φετινό πρόγραμμα και είχαν ως αποτέλεσμα την υποχώρηση της τηλεθέασης του σταθμού. 

Φέρνει αλλαγές το Μουντιάλ

Το μεγάλο στοίχημα είναι τώρα για το κανάλι του Αμαρουσίου το Μουντιάλ και τα παιχνίδια θα «σπάσουν» σε ΑΝΤ1, Makedonia ΤV και ΑΝΤ1 + δηλαδή τη συνδρομητική πλατφόρμα του σταθμού. Για το λόγο αυτό κάποια προγράμματα όπως η νέα σειρά των Καλκόβαλη – Τσαμπάνη (δημιουργοί των «Άγριων Μελισσών») «Μάγισσα» θα βγει στον «αέρα» στο β' μισό της σεζόν. 

Λιάγκας - Σκορδά: Δυσαρέσκεια για τη διαρροή

Ενόχληση στο Μαρούσι και για Λιάγκα - Σκορδά και την διαρροή της επιθυμίας τους για δύο ξεχωριστές εκπομπές. Το νέο σενάριο είναι η λύση του «2 σε 1» δηλαδή στην ουσία μια εκπομπή που θα χωρίζεται σε δύο ενότητες μια με επικεφαλής τη Σκορδά και μια άλλη με τον Λιάγκα με διαφορετικούς συνεργάτες αλλά κάτω από τον ενιαίο τίτλο «Το Πρωινό». Κάτι που ο ΑΝΤ1 είχε κάνει και στο παρελθόν με μια ζώνη μαμούθ που ξεκίναγε στις 7.00 με τον Γιώργο Παπαδάκη και έδινε σκυτάλη τότε στο δίδυμο Χρηστίδου – Φερεντίνο στις 10.00. Η τηλεθέαση μετριόταν ως ενιαία και το εγχείρημα δεν πέτυχε… Προφανώς εάν τελικά ισχύσει αυτό ο άτυπος «διαγωνισμός» μεταξύ του πρώην ζευγαριού θα μεταφερθεί στα λεγόμενα τέταρτα. Το όλο θέμα αναμένεται πάντως να έχει λήξει μέχρι τα μέσα Ιουνίου. Από εκεί και πέρα θα ξεκαθαρίσει και το θέμα των συνεργατών. 

Μπακοδήμου για τη μετά Μαλέσκου εποχή

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται στον ΣΚΑΪ η έλευση της Μαρίας Μπακοδήμου. Οι συζητήσεις είναι πλέον αρκετά προχωρημένες και οι δύο πλευρές έχουν μπει στην «ουσία» της διαπραγμάτευσης, αυτό που λέμε στο «ψαχνό». Η έμπειρη παρουσιάστρια συζητά λοιπόν για τη ζώνη 12.00-14.00 στη μετά Μαλέσκου εποχή και πιθανότατα εφόσον οι συζητήσεις τελεσφορήσουν θα υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο. Δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμη εάν η εκπομπή θα είναι καθαρά ψυχαγωγική ή θα έχει και infotainment. Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι περισσότερο πιθανό καθώς ως γνωστόν μπαίνουμε και σε εκλογική σεζόν. Σε κάθε περίπτωση η παρουσιάστρια θα έχει λόγο στην επιλογή των συνεργατών μπροστά και πίσω από τις κάμερες αλλά φυσικά και στο στήσιμο της σκαλέτας. 

Τι αλλάζει ο Κοκλώνης στο J2US

Μια θέση λοιπόν στην κριτική επιτροπή του επόμενου J2US χηρεύει. Και ίσως να μην είναι η μόνη… Ο Νίκος Κοκλώνης βρίσκεται σε συζητήσεις για την επαναφορά του talent show στον Alpha και επιθυμία του είναι η γενναία ανανέωση στο πρότζεκτ. Αμετακίνητη από την επιτροπή θα πρέπει να θεωρείται σίγουρα η Βίκυ Σταυροπούλου. Ο παραγωγός και παρουσιαστής είναι σε συζητήσεις και για άλλα πρότζεκτς με την τηλεόραση του Alpha ενώ ετοιμάζεται να μπει και στο κομμάτι της μυθοπλασίας με μία ίσως και δύο σειρές. 

Οι νέοι είναι... ωραίοι στον Σασμό

Μένουμε στη μυθοπλασία. Σε 15 μέρες ολοκληρώνονται τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου του «Σασμού» και στις 15 Ιουλίου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο. Πέντε νέοι ήρωες εισβάλουν στη σειρά 3 άνδρες και 2 γυναίκες. Οι 3 άνδρες συνδέονται από το παρελθόν με κάποιους από τους ήρωες και η επιστροφή τους θα φέρει μεγάλες σεναριακές ανατροπές ανοίγοντας παράλληλα τη βεντάλια νέων ιστοριών. Επίσης στη συγγραφική ομάδα της σειράς εντάσσεται η πολύ καλή ηθοποιός και σεναριογράφος Εμμανουέλα Αλεξίου.  Ως έχει παραμένει μπροστά και πίσω από τις κάμερες το «Happy Day» με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για την επόμενη σεζόν. Μικρές αλλαγές ίσως υπάρξουν ωστόσο οι συζητήσεις με τους περισσότερους συντελεστές της εκπομπής έχουν ολοκληρωθεί επιτυχώς. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA