Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τη νέα γυναικοκτονία, αυτή τη φορά στην Ιεράπετρα της Κρήτης, με θύμα την 48χρονη Νεκταρία. Ο 54χρονος που έστησε καρτέρι θανάτου στην πρώην σύζυγό του απειλούσε να αυτοκτονήσει για να μην πάει φυλακή, με τους αστυνομικούς να του λένε ακόμα και ψέματα προκειμένου να μην οδηγηθεί στο απονενοημένο διάβημα και να παραδοθεί. 

Διαβάστε ακόμη: Ιεράπετρα: Η Νεκταρία είχε καταγγείλει στην ΕΛ.ΑΣ τον δολοφόνο της - Η τελευταία προφητική ανάρτησή της

Σύμφωνα με το MEGA, οι διαμεσολαβητές της αστυνομίας του είπαν ψέματα πως η πρώην σύζυγός του είναι ζωντανή και νοσηλεύεται στην εντατική, κάτι που αν ίσχυε, θα σήμαινε ότι η ποινή του θα ήταν μικρότερη. Οι προσπάθειες των αστυνομικών να τον μεταπείσουν ήταν αγωνιώδεις και επικαλέστηκαν τα παιδιά του, λέγοντάς του πως δεν θέλουν να μείνουν ορφανά και από τους δυο γονείς και θέλουν να ζήσει. Στις προσπάθειες των διαμεσολαβητών συνέβαλε και ο μεγάλος γιος του δράστη, ο οποίος και τον πλησίασε για να παραδοθεί. Στη συνέχεια ο 54χρονος οδηγήθηκε στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε, συνοδεία αστυνομικής δύναμης, στο νοσοκομείο της Ιεράπετρας. Ο δράστης αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι που σκότωσε την 48χρονη Νεκταρία και εξακολουθεί να νοσηλεύεται. 

Απόλυτα ψύχραιμος 

O 54χρονος εμφανίστηκε απόλυτα ψύχραιμος μετά την δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της διευθύντριας του ξενοδοχείου όπου έγινε το στυγερό έγκλημα, ο δράστης ήταν απόλυτα ψύχραιμος ενώ είχε προαναγγείλει την πρόθεσή του να την σκοτώσει. «Την είχε ακολουθήσει από το σπίτι της, από την ώρα που βγήκε η Νεκταρία από το αμάξι, την εμβόλισε με τη μηχανή, την έριξε κάτω. Εκείνη σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει και την πέτυχε κοντά στην πισίνα την ώρα που κατέβαινε τις σκάλες», είπε η κόρη της ιδιοκτήτριας των ενοικιαζόμενων δωματίων στο OPEN. 

Η ιστορία γίνεται ακόμα πιο τραγική, αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έγιναν γνωστές από τον κύκλο του 54χρονου δράστη, εκείνος διαμήνυε πως ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει την 48χρονη. Ισως μάλιστα η ίδια να είχε ενημερωθεί για τα λεγόμενα του πρώην συζύγου της και αυτό να την ώθησε στο να πάει στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα και να ζητήσει μέτρα προστασίας. Ο δράστης της δολοφονίας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική. Η αστυνομία τα έμαθε εγκαίρως όλα αυτά, όταν τα κατήγγειλε η τότε εν διαστάσει σύζυγός του, όμως μάταια. Οι καταγγελίες έμειναν κλειδωμένες σε κάποιο συρτάρι γραφείου...

Οι τελευταίες αναρτήσεις 

Στο μεταξύ, συγκλονιστικό είναι το τελευταίο μήνυμα της 48χρονης μητέρας των τεσσάρων παιδιών, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ είχε εξωτερικεύσει τα συναισθήματά της από την πίεση που αισθανόταν από τον πρώην σύζυγό της και δεν το έκρυψε: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!» ανέφερε με ανάρτησή της στα social media, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα έγραφε: «Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου». «Δεν γεννήθηκα για να με ελέγχουν. Αν αυτό ίσχυε θα είχα τηλεχειριστήριο», είχε γράψει η Νεκταρία στα social media.  «Το τίμημα της δειλίας σου είναι να περνάς κάθε μέρα με τον λάθος άνθρωπο», ανέφερε σε άλλη ανάρτησή της. 

Το χρονικό 

Η 48χρονη Νεκταρία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, 25, 22 και δύο δίδυμων κοριτσιών 18 ετών, με καταγωγή από χωριό του Ηρακλείου. Ο εν διαστάσει σύζυγός της είχε πει σε πολύ κόσμο ότι θα την σκοτώσει, αλλά κανείς δεν τον πίστεψε. Τελικά το έκανε και με τον πιο φρικιαστικό τρόπο. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά, μόλις η γυναίκα έφθασε στον χώρο του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν και φιλοξενούνταν προσωρινά, έπεσε με τη μηχανή του πάνω της και προσπάθησε να την πατήσει. Οταν δεν τα κατάφερε και καθώς η Νεκταρία έτρεχε προς την πισίνα του ξενοδοχείου, έτρεξε πίσω της, την πρόλαβε και άρχισε να την μαχαιρώνει. Της κατάφερε 8 μαχαιριές και καθώς εκείνη ξεψυχούσε, έτρεξε να εξαφανιστεί. Προσπάθησε να φύγει με τη μηχανή του αλλά δεν τα κατάφερε. Μετά άρχισε να τρέχει προς τον γκρεμό όπου απειλούσε να αυτοκτονήσει, αλλά τελικά συνελήφθη.

Το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά, βρισκόταν σε διάσταση, ωστόσο εξακολουθούσαν να έχουν έντονους καυγάδες. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε νεκρή σε εξωτερικό χώρο των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων που διέμενε τις τελευταίες ημέρες, η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, μέσα σε λίμνη αίματος.

Παρουσία των τεσσάρων παιδιών της η κηδεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η άτυχη 48χρονη αναμένεται να κηδευτεί στον τόπο καταγωγής της τον Αμπελούζο στις 2 το μεσημέρι παρουσία των παιδιών της, των στενών συγγενών και φίλων της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA